![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Asa cum scrie si in titlu vand o pereche de blugi kenvelo luati acum cateva luni,stau prin dulap si nu ii port.Sunt ca noi , au fost purtati de doua ori,odata la croitor cand i-am scurtat si a doua oara cand i-am cumparat din magazin. Au fost luati de la magazinul de pe langa universitate. Marimea este 34/32 ,ii vin bine unei persoane de 1 m 72 cu vreo 85 kg..cam asa. Ii dau la 600 de mii,am dat pe ei cam 1 mil 200 -300,nu mai tin minte exact,oricum ii las la jumatate de pret. Id mess:tudorbarosanu Telefon : 0727355685 | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Pei ce poze sa-ti dau?mergi in orice kenvelo si-o sa-i gasesti sigur..atat costa acum..si ai dreptate,acum ceva timp erau vreun milion 2sute,dar acum sunt la oferta la 79,99RON..nu vreau sa-ti stric thread-ul fiindka oricum pretzul tau (600d mii) e mai mic dekat in magazin deci nu-i problem..Sunt dintr-un material f bun..f frumosi blugii si la banii astia merita..bafta la v1nzare | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
poti sa imi zici si mie lungimea lor?pls...chiar ma intereseaza(dar ai zis k i-ai scurtat shi...u know)
__________________ ATENTIE! -> Publicitate-> Citeşte şi respectă regulile! Vând : Haine,poze în thread.CLICK AICI! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
ms mult dar sunt destul de scurti pt. mine...mai aveam unii aprox la fel...de aceea ii vroiam...sry d deranj...multa bafta la vanzare
__________________ ATENTIE! -> Publicitate-> Citeşte şi respectă regulile! Vând : Haine,poze în thread.CLICK AICI! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |