![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand: Bluza Puma
Am o bluza Puma de vanzare. nou-noutza. am luat-o de pe eastbay, insa imi este mare. vine bine cam pentru o persoana de 1.80, nu foarte solid, depinde acum si cum vrei sa stea pe tine ![]() niste masuri aproximative: intre cele 2 maneci sunt 55 cm, maneca este de 57 cm, iar lungimea, de la guler pana jos, 68 cm http://www.eastbay.com/catalog/produ...50287601&size= Pret: 85 RON Contact: id: savy_rullz tel: 0741.960.220 / 0765.402.554 Doar pt bucuresti. Nu accept schimburi DECAT CU Nokia 1112 nou
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
50 ron?? 1,81 h @ 75 kg
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
nu pot. pot sa las la 80, hai 75 daca esti convingator. eu am dat 80 RON, nu as vrea sa ies in pierdere. mai ales ca pe la noi prin magazine sunt ceva mai scumpe.
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |