![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cumpar inel Bvlgari din Aur -- ofer pret bun !
Cumpar inel Bvlgari din Aur , de 14k sau de 18k , nou nout sau purtat dar impecabil , sa fie ca modelul din poza de mai jos ! Poate sa fie aur galben complet, sau aur galben + aur alb in mijloc ..... Ofer pret bun , astept oferte ! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
fane am avut eu unu asemanator care in centru avea un fel de arc asa , l-am dat cu 5 milz , io zic ca se merita daca il gasesti original
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Original, modelul respectiv nu e din 2 culori... Ori alb, ori galben. Cel din 2 culori il potzi gasi destul de usor. Bafta!
__________________ Contact ID: vs4games ; folositi e-mail-ul (vs4game@yahoo.com)... pe mess intru mai rar (pt produsele de dama folositzi x2g41bmw), tel. 0724 200 832 (valabil dupa ora 16:00)! Pt. mai multe produse vizitatzi si home page! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Aveau intr-un timp la Bvlgari de pe Magheru | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
@Brazylyanu In ce stare se afla inelul ? E cel jumate aur galben jumate aur alb ? Sunt interesat.....da-mi detalii ! @c3zarica Eu asta stiu , dar nu am timp si nici chef sa ma duc in Turcia sa cumpar aur acum......daca putea cineva sa mi-l aduca , ii plateam inelul + comision ! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |