![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | VAND blugi de club f frumosi
am o singura pereche .. i-am primit eu cadou sapt trecuta de la fratele meu din londra ... ii dau pt ca nu imi place f mult cum vin pe mine .. o singura data i-am purtat .. sunt ca si noi pret 2.5mil dc vreti sa ii vedeti mai bine dati-mi buzz pe yahoo si va dau webcam ... yahoo id : kyra_hihi tel : 0767 017 264 | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pai cum sa nu ishi aiba rostul... in unirea sunt exact la fel la 1.300.000 lei ROL...su tu vrei 2.5 mil? cum stim noi ca sunt mai buni ca cei din unirea?.... cum dovedesti tu ca sunt din londra?,sau ca e vreo dif intre cei "din londra" si cei din unirea??? parerea mea e k ne iei la misto...
__________________ ATENTIE! -> Publicitate-> Citeşte şi respectă regulile! Cumpar : Lacoste Turbo Curve (Taupe),Blugi Energie(Model Necunoscut)! POZE IN THREAD! Vand vise sau schimb cu idei. Cer si ofer seriozitate! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
deja are un sfert de Bucuresti blugi din acestia din "Londra".... cum sa zici asa ceva ) Londra ...
__________________ m3ndark@yahoo.com | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
asa o cheama pe prietena lui londra.. ..ce aveti ma cu omu..adevarat acum poate chiar i-a primit..si nu a stiut ca se gasesc si in Romania..deci o sa faca el o modificare de pret pe la 100 ron..si o uitam pe londra..i-o lasam lui.. ..bafta oricum la vanzare
__________________ | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
@daniii_86 -> multumim...sa speram k nu o sa se intample niciodata ce ai zis tu...si daca se intampla,eu sper sa o simti pe pielea ta... ontopic -> un ultim pretz?tinand cont de toate cele zise mai sus?
__________________ ATENTIE! -> Publicitate-> Citeşte şi respectă regulile! Cumpar : Lacoste Turbo Curve (Taupe),Blugi Energie(Model Necunoscut)! POZE IN THREAD! Vand vise sau schimb cu idei. Cer si ofer seriozitate! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
NU ARE CUM SA MI SE INTAMPLE dZay ORICUM ERA VORBA SA NU MAI STRICATI POSTURI AIUREA OFERITI PRET CARE IL VRETI VOI DC VREA OK DC NU NU....SAU DAIA EXISTA PM :d :d POATE OMU KIAR II ARE DIN LONDRA .......ONTOPIK sa numi iau ban ULTIM PRET ??
__________________ ....AstrA...Coupe..Bertone RUlZZZ..... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Ontopic: ma intereseaza blugii, pune marime si spune-mi daca sunt buni la 1.84 si 85 kg. Daca sunt buni, ofer pe loc 1mil, astept reply.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
FRATIORU P@TRYK noi neam mai certat k u te bagi aiurea teai bagat si in treadile mele de cateva ori nu poti sa dormi bine dc nu te iei de cineva sincer .....din partea mea poate sai vanda si cu 100 de milioane k are somnatura lu BEKAM dc nui vreau nui cumpar ....da voi vreti POSTURI sau ce......cum greseste unu cum sariti sal mancati de viu nu vreau sa ma cert cu nimeni si daia nu mai zik nimik ....P.S: app P@TRYK...ai cumparat tu ceva de lamine si tiam dat teapa daca tot zici ?? sau am dat cuiva vro teapa ?? si ON TOPIK AI PM
__________________ ....AstrA...Coupe..Bertone RUlZZZ..... Last edited by daniii_86; 15-03-2007 at 10:12.. Reason: UITASEM | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |