![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| CUMPAR Tricouri Polo (Hilfiger , Ben Sherman , Lacoste , A&F si altele)
Salutare Salutare . Ma intereseaza si pe mine niste Tricouri Polo *brandurile precizate mai sus , si nu numai * .Am constatat ca in mare parte lumea vinde doar adidasi , treninguri , parfumuri si alte chestii care trec repede . Thread-ul l-am deschis din motive foarte simple : Nu gasisem pe nimeni care sa aiba ceea ce ceream eu , asa ca ii poftesc pe cei care vor sa-si vanda Polo-uril sa-si expuna marfurile. Astept oferte , preturi + poze. P.S. expediere doar prin posta romana plata ramburs. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Iasi |
Salut...eu sunt in Anglia si pot face rost de mai multe branduri POLO....chiar am observat ca si aici sunt la moda...am vazut niste Dunlop ff frumoase...diferite culori, in mare parte cu multe dungi pe ele...dar frumoase...preturile si poze reale le pot face si trimite in week end daca esti interesat. Eu le trimit in Iasi, si din Iasi se trimit ramburs la tine acasa! Cheers | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| http://forum.computergames.ro/115-in...ph-lauren.html pantaloni polo ralph lauren daca te intereseaza ... astept pm | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |