![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: iasi |
Vand 50 de perechi de adidasi orginali Puma Adidas Reebok.Am mai multe marimi,dar in special marimi mai mici.Trimit si in provincie doar cu FAN CURIER,taxele postale fiind suportate de client.Pretul pentru oricare pereche de adidasi este de 230 ron.Toata marfa este ORIGINALA,NOUA si in CUTII.Doresc doar cei interesati sa posteze.
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2006 |
gasesti asa ceva? http://forum.computergames.ro/115-in...42-jumate.html sau adicolor goofy ? | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
un free up pt niste super adidasi...
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
in ordinea prioritatii ma intereseaza detalii la adidasii din poza 16, 22, 2 port la nike 43 adica 9.5 US si-mi vin, dar am niste adidas superstar 43 1/3 9.5 US care ma strang, iar puma 43 US 10 mi-s buni. zic asta in speranta ca daca nu mi se potrivesc adidasii, sa ti-i trimit inapoi... bafta la vanzare p.s. da-mi PM ca nu urmaresc threadul
__________________ Pompele de caldura sunt viitorul !!! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |