![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| VAND: Slipi SPEEDO
vand slipi SPEEDO ENDURANCE ( rezistenti la clor) S.H.Sunt purtati de 3 ori deoarece am slabit facand inot si mi-au ramas mari.Sunt cumparati recent.Cred ca sunt XL. Pe ei sunt urmatoarele marimi: GB 100cm , D 8, I 54 ( nu ma pricep la marimi). http://forum.computergames.ro/attach...1&d=1176576535 Am dat pe ei 160 RON( cunoscatorii stiu preturile).Vreau 100 RON discutabil. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | fuckoff:
:fuckoff: : Hai ca sunteti tari frate vindeti orice sa mor eu pana si chiloti folositzi. Nu tzine un pic de igena personala ??????????????? Ma mir ca nu va vindeti si ciorapii cu o gaura si un inceput de alta. :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :de 5 ori fuckoff chiar cu riscul de a fi atenzionat cu somatie publica de CNA. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Limbajul ...te autobanneaza!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Pai daca ai slabit inseamna ca erai grasut. Adica nu aveai antrenament. Ce inseamna inot la 23 august? Nu de alta dar am facut si eu vreo 4 ani de polo pe acolo.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |