![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Vand cele mai noi modele de treninguri,bluze sport,tricouri,adidasi....si multe altele.... MODELE DEOSEBITE si la cel MAI BUN PRETZ...SUPER OFERTE...Trening puma k italia mai am si p alb...acelasi model ...in loc d albastru e alb... Pretz Trening: 190 ron Pretz Bluza:160 ron | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
salut 3 intrebari 1. sunt originale si noi? eu presupun dar vreau sa fiu sigur,poate poti sa pui niste poze cu etichetele 2.ce masuri ai? 3.accepti si un eventual schimb? (ai pm) ms
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
asa stiu si eu...la prima poza am mai vazut dar la restul nu..fa poze etichetelor interioare sa nu existe indoieli..
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| eu 50 % ti'am luat apararea...de aceea ti'm dat sfatul cu pozele..eu am vrut pt ca aratau bine si orikum dak vedeam k nu sunt originale ma retrageam din combinatie...o interpretezi cum vrei...bft la vanzare.
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
up
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |