![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand tricou DC
am un tricou DC, nou, cu etichete. masura S. eu am 1.71 si 67 de kile si sta stramt pe mine http://www.eastbay.com/catalog/produ...20636/node--0/ Pret: 45 ron contact: savy_rullz, 0741.960.220 / 0765.402.554
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pret mai mult decat Ok (in cazu in care nu a fost imbracat)
__________________ Asa isi pierde romanu timpul : citeste semnaturile altora . Pana acum ai pierdut aproximativ 2-3 secunde din viata ta citindu-mi semnatura . Daca citesti in medie 10 semnaturi pe zi si facem un calcul simplu rezulta --> 10 x 3 (sec) x 365 (zile) = 10950 ( secunde pierdute in fiecare an cu semnaturile altora ) . 10950 = 182.5 min = 3.04 ore | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
merci pt opinii. tricoul nu a fost purtat. are etichetele pe el, era aiurea sa-l port cu etichete. tricoul mi-ar veni bine, insa am burta de bere si sta aiurea. asa ca i-ar veni unuia cu masurile mele, dar fara burta ![]() LE: tricoul are 61 cm lungime si 45 cm latime
__________________ Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them Last edited by savy; 30-04-2007 at 17:13.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Intradevar pret bun ,pacat ca port M
__________________ Nu va sufar pe cei care va aratati interesat de un anumit produs/serviciu iar apoi nu mai dati un semn,barem sa ziceti ca nu va mai intereseaza . :fuckoff: ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraza va saluta pe cei mentionati mai sus | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |