![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vand haine Nike,Puma,Adidas aduse pe comanda din Turcia.Update la 4-5 zile.Multe din modele ce pot sa le aduc se gasesc si pe forum in proportie de apx 30% dar la preturi duble sau triple. Preturile incep de la 25 ron,nu sunt negociabile decat pt cantitati peste 5 buc. Nu accept nici un fel de offtopic,cine va face va primi bad-post,daca nu aveti ce face mai bine abtineti-va. Pentru intrebari aveti la dispozitie metodele de contact: PM sau 0724.911.627 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Mai aduci ce nu mai ai pe stoc?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Vreau si eu un short (alb sau alta culoare daca ai) - ce dimensiuni ai?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |