![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Bucuresti | Vand sapca Quiksilver si sapca RBK sapca Quiksilver Covering Fire Cap neagra, marimea L pret 60 RON sapca Reebok NFL NY adusa din state, modelul oficial NFL pret 40 RON Ambele sunt noi, nepurtate Multumesc, Laurentiu 0744440233 | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
ma intereseaza sapca rbk. este cumva flexfit sau fitted ? daca e fitted da-mi o marime te rog. ti-o cumpar si azi daca e nepurtata
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open (!)Vand tricou Fc Barcelona AWAY 08-09 / 3rd KIT 09-10 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Bucuresti |
nu stiu daca este flexfit sau fitted ... marimea L fac poza si pe interior daca este nevoie, dar nu pot acum. etiketa nu mai am la ea ... iar abtipildurile le-am dat jos si le-am lipit pe altceva, deoarece vroiam s-o port eu, dar m-am razgandit ptr ca-mi este usor cam mare. sapca este pe bune, nu e facatura, adusa de mine din state ... si pot sa aduc si suportul pe care se gasesc acum abtipildurile (daca kiar vrea sa le vada cineva )asta ptr RBK. Quiksilver-ul are inka etiketa. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |