![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
mentos de pe forum facea excursii acolo ..
__________________ click pentru adidasi : http://forum.computergames.ro/115-in...-puma-etc.html PARFUMURI ENGROSS :http://forum.computergames.ro/133-ac...-pret-bun.html | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
La Parndorf sunt multe reprezentante de firme mari(nu are rost sa dau nume) Ideea e sa mergi cand e sezonul de reduceri. Eu am fost in Martie si am gasit multe chestii faine la preturi de nimic. Pantaloni S.Oliver 17 euro Pantaloni de ski Rossignol redusi de la 500 de euro la 100. Pantaloni Ecko 20 de euro hanorace 35. Preturi bune ce mai.... Vreau sa mai trag o fuga in septembrie. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
Eu am fost la Pandorf d mai multe ori si mereu am plecat cocosat d acolo cu zeci de sacose si portofelu inca plin ideea e ca sunt o gramada d lucruri ieftine..si mai nou am inteles k s-au deschis 2 outleturi imense langa budapesta...cica ar fi mai ieftine k la pandorf..o sa ma duc si eu peste 1-2 saptamani sa vad cum e treaba p acolo... | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Sunt proaspat venit de la Nurnberg si pot sa zic ca acolo gasesti orice....gasesti de la Nike,Adidas,FootLocker,la Lacoste,Hugo boss,Armani si multe alte firme... Mai gasesti si Mall-uri dedicate shopping-ului... Cheers ! btw..la FootLocker o sa prinzi reduceri daca mergi acum ! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Salut!Sunt nou venit p forum,dar mi-a atras atentia topicul asta, incat sunt interesat d shoping-ul la Pandorf.In ultimul timp, am testat site-urile p aceasta tema, dar nu am reusit sa gasesc o parere clara cu privire la perioada exacta a reducerilo in locatiile Pandorf si Scs Austria.Am constat ca parerile sunt impartite la acest capitol.Daca aveti mai multe informatii decat mine, pls help!!Si in cazul in care exista mai multe asemenea valuri de reducere in perioade diferite ale anului, as vrea sa stiu care ar fi cea mai insemnata dintre acestea?N-as vrea sa ajung de pomana acolo Asa ca daca stiti voi un interval de reduceri masive luminati-ma si p mine ...A si inca ceva, cam la ce brand-uri as putea sa ma astept? 10x a lot!
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
merci pt raspuns, totusi sunt la fel de confuz, pt ca eu stiam ceva d lunile decembrie( mai exact sfarsitul lunii )-ianuarie, dar si asa , la inceputul lui ianuarie , pt ca altfel gasesti marimi mari.Sunt in ceata ...Ziceti-mi, daca sunteti siguri.Merci mult oricum
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
merita sa mergi in pandorf .... e prea tare in decembrie-ianuarie sunt reduceri si e super ok la capitolul preturi si gasesti si chesti mijto doar sa ai rabdare sa vezi tot k e de vazut :P
__________________ Nick anterior : arrow_1588 | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Iar dezgropati thread-uri?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
thread diggers
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Interesant
salut , si eu vreau sa plec la Pandorf pe 15 iunie , si as vrea sa aflu daca sunt preturi mici , reduceri , daca se merita sa iei marfa dacolo si sa o vinzi in Romania , daca e material bun nu ca cel din turcia etc ... coco_fizz
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |