![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Un UP de la mine, pt Expadrilele acestea FISHBONE, sunt trimise de mine Personal din Germania, am incaltzat cu acest model nu mai putzin de 24 de persoane din toata tzara numai in luna iulie 2007, sunt model 2007, si cel care ii va proba sii vor veni bine, va fii foarte multzumit, ca sa va convingeti de ceea ce spun putetzi sami accesatzi id-ul pt a-mi verifica FEED-BACK-urile.
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pai frate , atunci tu cat porti ? Daca ai marimea 45 si tot iti sunt mici ? P.S. Eu port nr 10 la Adidas , si 9 la Converse. Imi sunt buni ?
__________________ CUMPAR Adidasi Puma Basket CC(ColorChange) - Vezi Thread. mail: ando262003@yahoo.com tel:0742568992 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
A venit azi un prieten acasa , din Austria. Si-a luat identici , marimea 44 , cu 12,5 EU . Marfa tenesii . Merita. Un UP de la mine
__________________ CUMPAR Adidasi Puma Basket CC(ColorChange) - Vezi Thread. mail: ando262003@yahoo.com tel:0742568992 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| AndoGRA: ia mergi pana-n AUSTRIA si cumpara deacolo, ajungi la 90 ron cu pretzul total?, a fost cam rautacios post-ul tau cu aia 12,5 euro, prietenul tau si ia luat pt el personal probabil, caci o fii fost in excursie, dar drumul cu totul cat la dus? a mai ajuns cu expadrilele la 12,5 euro?
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
__________________ Trendifensicul V-ati prins? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |