![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| VAND 1xbalerini Tommy,1xadidasi P&B,1xgeanta Musette
Tin sa mentionez de la bun inceput ca balerinii Tommy Hilfiger sunt purtati de fix 2dati afara.Au fost cumparati de prietena mea dar dupa aceea a constatat ca-i scapa din picior.Se poate vedea in poze ca nu au decat o mica cuta in dreptul funditei.Nu sunt largiti in margine,nu au talpa tocita,nu au talpa interioara tocita. Adidasii Sicko19 sunt de asemenea purtati de mine de 2-3 dati.Nu mi-au placut deloc pentru ca pe mine unu ma doare piciorul in ei de la prea mult stat in picioare + ca au talpa subtire.Prezinta cateva urme mici de folosire dupa cum vedeti dar talpa este si aici in stare f buna lucru care atesta purtarea scazuta. Geanta este NOUA,marca Cristhelen B. marca a grupului Musette.Este din piele intoarsa 100%. Preturile sunt urmatoarele : Balerini Tommy Hilfiger (numarul 39) - 120Ron Adidasi sport Sicko 19 (numarul 43) - 120Ron Geanta Cristhelen B piele 100% - 100Ron De asemenea daca luati 2 produse discutam si de o reducere ceva ![]() PS : NU vreau discutii pe tema sunt purtati,nu merita banii,etc.Orice astfel de discutie offtopic=badpost.Eu le vand,va intereseaza intrebati/postati,nu va intereseaza nu comentati.
__________________ In love with music | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
__________________ In love with music | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |