![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Blugi Zara, Sicko19, Bershka, TRF Peste 30 de modele. Si mai largute si stranse pe picior (pana). In principiu se gaseste cam orice marime pt modelul dorit. Colectie noua, majoritatea produselor nu au aparut in magazinele din Romania. ![]() PRET: 120 RON Sicko19 apartine de firma Pull&Bear 100% originale, cu etichete pe produse. Marimi (Mex) dama: 22 - 30 barbat: 29 - 38 NU accept schimburi. Pretul este fix, se negociaza doar in cazul achizitionarii en-gross ( peste 10 articole) CONTACT: 0742 28 62 61 - Cosmin Y!M: zetu1984 (momentan am niste probleme cu netul, o sa fiu mai rar on-line, puteti suna oricand )----------------------------------------------------------------------- 1.Bershka - 32 - M 2. Sicko19 - 31 - M 3.Sicko19 - 31 - M 4.Sicko19 - 31 - M 5.Zara - 31 - M (Firma - marime - genul) Urmeaza si alte poze/modele
__________________ Petreceri private. - pm pt detalii | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Inca un rand de modele cu marimi si micimi mai greu de gasit ![]() 11.Sicko19 - 29 - M 12.Sicko19 - 31 - M 13.Sicko19 - 36 - M 14.Zara - 36 - M 15.Zara - 38 - M Imi cer scuze pentru calitatea slaba a pozelor - nu am reusit inca sa imi cumpar un aparat foto digital, in concluzie Nokia 6280 ramane un prieten bun
|
| | #8 (permalink) | ||
|
DeZaSTeR: Ai pm cu detalii. SuntBanat: ok. Stau in Zona Natiunile Unite. Mai exact: intrati pe www.salutbucuresti.ro/planoras/index.php (sper ca am voie sa dau un site pt adresa, daca nu imi cer scuze) si cautati Biserica Sfintii Apostoli (stau vis-a-vis).
|
| | #19 (permalink) | ||
|
arakatos: Nu am momentan acel model pe 36. Am un model asemanator de la Sicko19 marimea 36. Poti sa vi sa il vezi sau daca vrei sa astepti pana luni, luni iti dau un raspuns exact cu ce modele mai am 36, poate gasesc si zara ( le am in 2 locuri si pana luni nu am acces la celelalte articole ) astept un pm sau un tel in caz ca vrei sa vezi ce am acum. 0742 28 62 61
|
| | #20 (permalink) | ||
|
blugii 13.Sicko19 - marimea 34 rezervata pt userul mr perfect pana luni.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |