![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #9 (permalink) | ||
|
are dreptate Dj_Rms am vazut fakeuri la modelul albastru +F50,intradevari sunt identice dar eticheta de la gat e argintie,nu e neagra si pur si simplu are semnul adidas atat,asta are negru+are si etichetele de garantie
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2007 |
bah vere s cede k nu ai avut haine in viata ta...c leg au etichetele?/dak esti taran si nu cunosti un model dupa cum arata te iei dupa etichete care or fi greu al dreaq d pus p niste fake'uri:|...bah vere nu va mai suport cu kkturile aastea la vanzare
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
) ba va rog eu mult de tot numai bagati ma commenturi aiurea !!! nu va place marfa cautati altceva nu ca modelul nu stiu ce facaturi si chestii dinastea !!! cand zic ca nu sunt facaturi pai nu sunt !!! uitativa cautati site-uri dinafara cu modelul de la f 50 la adidas sa vedeti ca e identic ... cu tot cu etichete si material ...
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
toate s-au vandut asteptam marfa noua | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |