![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand multe tricouri Selected,Easy,Zeon,Crocker...de la 30 la 50 lei!!CALITATE!!
2 tricouri selected..."Propaganda"..marime M ambele...pret 40 lei 1 Tricou Selected..."thirty"...marime S pret 40 lei 1 Tricou Selected albastru..marime S-m pret 40 lei 1 Tricou Crocker Alb maneci albastre cu stelutza...marime S-m pret 40 lei 1 Tricou Crocker "sunset surf" marime L pret 40 lei 1 Bluza Crocker super model super material...galbena marime M pret 50 lei 1 Tricou Zeon negru ...marime M pret 40 lei 3 Tricouri Zeon cu pasarea albe...marime S si M pret 40 lei 1 Tricou Zeon bleumaren cu x-uri roshii marime M pret 40 lei 1 Tricou "the fictif outwear" portocaliu...pret 30 lei 7 Tricouri "Easy 1973"...Nuante si Modele diferite BUMBAC calitate 100%...marimi M,L,XL..pret 30 lei ROG SERIOZITATE MAXIMA, TOATE PRODUSELE SUNT NOI DE CEA MAI INALTA CALITATE Contact:ym:tavitzu_stelistu tel:0723197771 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
ba chiar este interesant..si stii dc?pentru ca m-am uitat la ce vinzi si absolut tot este din magazinele MiniPrix.Trust me imi fac cumparaturile foarte des pe acolo si stiu aproape fiecare produs...asa ca las-o mai moale cu var'tu si germania. P.S.-aia macar au bun simt si pun preturile corecte+iti dau si discount daca au vre-un defect | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
nsh dak te-ai uitat la tot ce am vandut eu pana akm... dak chiar te-ai uitat..mai uita-te odata si dak...tot nu iti dai seama..mai uita-te odata si tot asa...in fine..eu am zis d unde am marfa...GERMANY...in fine..INVIDIA E MARE PE FORUMU asta... SI + d asta toti cei care au luat de la mine...nu au gasit nici un defect...toate NOI..au fost foarte multumiti...NSH CUM POTI SA ZICI TU DE DEFECT..ESTI ABSURD | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
u realy are smart man.keep up the good work. Nu e vb de invidie omule pentru ca eu oricum tot de acolo o sa-mi mai cumpar cate ceva e vb de restul oamenilor carora tu le tragi teapa cu "haine aduse din GERMANY" cand ele defapt sunt de unde ti-am zis eu.pff P.S. N-am zis ca hainele tale au defecte(faza cu recititul cred ca ti se aplica tie) | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
stateam si ma gandeam...DAK CHIAR AR FII CUM ZICI TU CA SUNT DIN MINI PRIX...cu ce as pacali eu lumea...avand in vedere ca VAND PRODUSE NOI...si la pret mic...EXPLICA-mi si mie...ca poate ma apuc de afacere..dar cu persoane k tine..nsh dak o sa mearga...ca banuisca ca dak o sa-mi trimita varaimiu treninguri nike sau adidas o sa zici ca sunt din vitan..sau mai stiu eu ..din ce tzara indepartata...A PAI SA INTELEG K DAK TU ITI FACI CUMPARATURI D ACOLO...vrei sa fii akm un LEGIONAR ASA...sa indrumi tu lumea de unde sa cupere, ce sa cumpere...YO cred ca te-ai bagat foarte aiurea pe threadu asta..fff aiurea fara nici un rost..fara nici un viitor pt tine.. Ce sa mai zic SA AI BAFTA LA VANZARE..si sa stii k yo niciodata nu m-am bagat p threadul altcuiva..indiferent de ce vindea...sau de ce mi se parea mie ca vindea...ia-o k p un sfat | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
da lasatzi omu sa vanda ce vrea si la ce pretz vrea e k si cum ai lua o colo de pe strada cu 2lei 50 si intri in club si o iei cu 6 lei fiecare isi face pretzu frate....chiar nu va intzeleg aici se vind chestii nu e mahala loc de cearta de dat cu , capu sau ce vreti voi am si eu tricoul ala bleu cu pasarea pe piept luat din pini prix ,,,...k e din germania sau nu il priveste spor la vanzare frate ,,,,up
__________________ I'M JUST | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |