![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| '90 Join Date: Dec 2005 Location: sw. |
Vand Hanorac Agsressive.Hanoracul a fost primit cadou si e un pic mare , pt ca eu si sunt mai slab a fost doar probat , si sta in dulap.Inca miroase a hanorac nou.Hanoracul este destul de grosutPret:60 Ron Yahoo:adytzu_17_brazylyanu Telefon:0726.589.538 (mai bine ma gasiti la telefon)
__________________ YaHoo :adytzu_mzk TeL : 0726 589 538 ---------------------------------------- | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
Xl s-ar zice... Eu am 1.8 M , dar am 60 Kg, deci f slab... Dasta nu imi place cum vine la mine....Cel mai bine e sa ne intalnim si sa-l probeziCa hanorac eu zic ca este foarte frumos , la fel si la pret
__________________ YaHoo :adytzu_mzk TeL : 0726 589 538 ---------------------------------------- | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
Up. Eventual schimb cu un hanorac cu sau fara fermuar , in carouri/cu stele/cu dungi alb-negre sau diferentza la tenesi Vans/converse
|
| | #20 (permalink) | ||
|
oferi dif. la hanorac converse?! edit : daca iti suna tentant ii fac poze
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" Last edited by cRaZeE; 23-09-2007 at 16:31.. Reason: edit | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |