![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: bucuresti pe dreapta | vand 2 veste puma subtiri,originale.marimea M si XL
mai am doar 2 bucati,una pe gri inchis cu gri deschis,marimea xl si una gri deschis cu verde -galbui fosforescent(deci este doar nuanta,nu inseamna ca si lumineaza vesta,doar siglele descrise mai jos sint refelctorizante)sint originale,made in thailand,aduse din germania.captuseala este din plasa.pe spate,chiar sub ceafa au un imprimeu mic cauciucat,reflectorizant in forma de minge si cu o puma in interior.emblema cu puma de la piept este din acelasi material cu imprimeul de pe spate.am dat toate detaliile ca sa evit viitoare intrebari. pret 100 ron bucata contact 0720571204 sau 0765509501 anunt valabil doar pentru bucuresti sau pentru provincie cu curierat rapid si plata transportului de catre client nu am alte modele ,deci sunati-ma doar pentru ce am descris aici vestele pot fi vazute in zonele piata rahova sau turda-1 mai se subintelege ca sint noi-noute,au si etichetele | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |