![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
VAND: Ceas ZARA, ORIGINAL, Nou-nout, nepurtat, primit cadou (mai am 5 ceasuri, nu ma intereseaza, de aceea il dau) Este imprecabil, tipla pe el, curea de piele, cutie, cofrag, bon fiscal (din MALL PLAZA). >>PRET: 170 RONI -- FIX ATENTIE:
__________________ Nokia Arte ; E71 & Glock 26 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
care este pretul din magazin?!
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
4cm diametru total specificatii vezi pe zara.com daca gasesti..eu nu am gasit pe site-ul lor decat alte modele care nu se gasesc la noi..si vice-versa ..la noi modele care nu sunt la ei pe site later edit: am intrat acum pe zara com si au schimbat total formatul..chiar nu mai gasesc nimic..deci singurele detalii ar fi in magazin la plaza
__________________ Nokia Arte ; E71 & Glock 26 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
man eu inca nu am facut rost de banii aia , ca foarte mare placere as avea sa te scap de el .... .. dak nu il vei da in curand al meu e ![]()
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
m3th4don il mai lasi un pic dak il iau maine?
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |