![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu stiu ce intelegi tu prin pret realist. Eu am o curea originala D&G primita cadou, din colectia Fall-Winter 2007/08, nu facaturi care se gasesc la chinezi sau la turci. Pretul realist al acestei curele este undeva la peste 450$, cureaua a costat 500$ cu tot cu transport: http://www.raffaello-network.com/eng...r-2007/08.html Avand in vedere ca mai am inca 3 curele D&G, eu pot sa ti-o vand cu 400$ nici mai mult nici mai putin, asta inseamna ca economisesti peste 150$ avand in vedere ca la noi in magazine cureaua asta este in jur de 600$. Speri sa consideri ca pretul este cat se poate de realist la o curea D&G autentica. ps: daca vrei sa cumperi facaturi/trompete, precizeaza asta in anunt, te salut si te astept sa ma contactezi daca vrei ceva autentic, cureaua este sigilata in cutie de catifea cu garantia internationala, card de autenticitate, holograma din folie de aluminiu, etc.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Si firma e modelul vaporului din China unde sunt facute? Ca eu pe site-ul ala vad numai facaturi.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |