![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Cumpar Swatch YOS400G sau YOS401G sau YOS402G dar in special modelul YOS414g sau YOG100G. Doresc numai modelele enumerate sau din clasa YOS. Daca nu gasesc intr-o perioada decenta, chiar si achizitionate de pe e-bay sau siteuri de profil pt cei care se ocupa, atunci voi lua de pe siteul 1800wristwatch.com la 144$ + 15$ comision. Accept si second, dar sa nu fie zgariat si sa fie in stare excelenta. Have a nice day. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
131 de euro in magazin in Cipru YOS414G. Si am observat ca toate cronografurile din categoria aia sunt la acelasi pret. Ceasul in realitate arata demential. Eu zic sa il cumperi cu 150 de euro pentru ca este un pret cinstit mai ales ca nu se gaseste in Romania. Si eu cred ca tot un 20 de euro ti-as cere ca sa ti-l aduc. Bafta.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| http://e7.ro//product.php?productid=6137 + alte 2-3 magazine in ro. 495 ron aka 150 euro. pot sa aduc: YCS484 YNS413 YNS102 YCS4007 YCS108G YOS405 YOS402G YOS408
__________________ contact: 0721 721 462 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
mi-am cumparat CLOSED!
__________________ NU trimit in tara decat celor care au minim 5 Trade Rating-uri pozitive si nici unul negativ! Imi rezerv dreptul de a selecta clientii, dupa nivelul de seriozitate si dupa vechimea pe acest forum! Multumesc pentru intelegere. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |