Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 31-10-2007, 15:48   #1 (permalink)
Registered User

gabone77's Avatar

Arrow Comenzi Ceasuri Swatch Originale!!!

Va pot facilita achizitia unuia sau a mai multor ceasuri marca SWATCH de pe siteul www.watchpapst.de
Ceasurile sunt originale, au certificat de garantie 2 ani de zile de la data cumpararii.
Estimativ puteti iesi fata de piata romaneasca cu pana la 50% mai ieftin cumparand de aici. Gama este f variata dupa cum puteti vedea si voi avand peste 3000 modele de ceasuri si accesorii diverse pt ele.

Comisionul este de :

- 10 euro pt orice ceas pana in 60 euro
- 15 euro pt ceasuri mai scumpe de 60 euro

Livrarea se face in maxim 7 zile de la data la care fac comanda. Comenzile se dau o data pe saptamana inspre finalul ei, de preferat joi, pt a le ridica in cursul saptamanii urmatoare, joi sau maxim vineri.

Se livreaza si in provincie prin posta romana sau curier rapid dupa preferinte.

Banii pt cei din Bucuresti se iau cash sau pe cont bancar, pt provincie evident doar cont bancar. Ca feedbackuri despre mine puteti vedea profilul, aduc haine din Franta si puteti citi acolo pareri ale celor ce au cumparat de la mine. Garantez ca ceasurile sunt originale, respectivul site se regaseste de altfel in lista dealerilor autorizati Swatch, puteti cauta pe internet aceste date.

Date de contact:

YM: gabone21
Tel: 0723495274
mail: taflan.gabriel@gmail.com

Pt detalii si nelamuriri va stau la dispozitie.

gabone77 is offline   
Old 31-10-2007, 20:24   #2 (permalink)
Registered User

gabone77's Avatar

Revin si cu poze cu o parte din ceasurile venite astazi, comanda a fost data pe 25 oct, au venit azi pe 31, deeci practic 6 zile de cand s-a dat comanda pana cand mi-au parvenit:

http://forum.computergames.ro/37636840-post10.html

gabone77 is offline   
Old 02-11-2007, 12:01   #3 (permalink)
Registered User

gabone77's Avatar

in curand si bijuterii Swatch

gabone77 is offline   
Old 02-11-2007, 19:21   #4 (permalink)
Registered User

gabone77's Avatar

pt cei mai pretentiosi o colectie de ceasuri care se pot cumpara doar din 2 magazine (milano si paris) - spiga vendome

http://www.watchpapst.de/SPECIALS/SP...E:::12_37.html

gabone77 is offline   
Old 02-11-2007, 19:38   #5 (permalink)
Registered User

snas's Avatar

de ex: cum pot iesi cu pana la 50% mai ieftin daca YCS408G este 110 eu + 15 eu = 125 eu (417ron) la tine si aici e 420 ron si nu numai pe acel site e pretu ala.

snas is offline   
Old 02-11-2007, 20:15   #6 (permalink)
Registered User

gabone77's Avatar

am zis cu pana la 50% in functie de ceas. la asta iesi cu 3 ron mai ieftin, dar depinde de model, plus ca nu cred ca oriunde in romania gasesti oferta asa bogata cu aproape 2800 modele de ceasuri. la unele ceasuri iesi mai bine, la unele aproape de pretul pietii. fiecare decide daca vrea sa cumpere sau nu, si daca merita sau nu. avantajul ar fi ca oferta e mai bogata, deseori iesi f bine ca bani si vin f rapid. in rest da sunt cazuri in care nu merita sa cumperi.

gabone77 is offline   
Old 02-11-2007, 20:44   #7 (permalink)
Registered User

gabone77's Avatar

mie unul de ex mi se pare irelevant, poate am si o doza de subiectivism dar ai gasit 1 ceas care e cam la aceeasi bani. avantaje ar fi ca platesti 50% avans si restul cand primesti ceasul, ca vin in doar 6 zile, ca tot ce vezi expus e pe stoc iar nr de modele este enorm.
si ca sa vin cu o oferta care sa contrazica putin postul tau de mai devreme, ma angajez ca orice ceas de peste 100 euro, care se regaseste si la noi si la care voi gasiti pret si imi dati link cu pret sa vi-l aduc la o diferenta de 50 ron daca pretul este cam ca la noi pe piata.
in rest iti multumesc ca faci studii de piata pe timpul tau dar 1 ceas din 2800 inseamna nici mai mult nici mai putin decat 0.000357% din total.

gabone77 is offline   
Old 03-11-2007, 10:17   #8 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Closed
Avertisment!
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Thread Tools

Posting Rules