![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand hanorace,bluze,pantaloni de trening si pulovere (nike,adidas,puma,tommy,armani)
Hanorace nike-60 ron- marimi disponible-S,M,L,XXL. Hanorace (cu stelute,am si pe gri)-60 ron- marimi disponibile-M,L,XL. Bluze adidas clima 365-60 ron-albastru-L -alb- XXL -negru-S,M,L,XL,XXL. TRIMIT IN TOATA TARA PRIN POSTA SAU CURIER, PENTRU CEI CARE LOCUIESC IN BUCURESTI PRODUSELE POT FII VAZUTE IN ZONA MILITARI/DR. TABEREI.
__________________ Y ID:coraddo77 tel.0765.53.51.45 Parfumuri de la cele mai cunoscute case de productie. Last edited by coraddo77; 02-11-2007 at 16:43.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
ce material bluza nike si adidas? sunt originale? as vrea si eu 2 xxl ala nike negru si ala adidas negru. doar daca sunt originale! in caz ca nu, da-mi pm! in caz ca e totul ok.. sa ne vedem la cora din militari pe iuliu maniu
__________________ 0723.240.678 0748.240.678 id: sirchirie | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
rewome- hanoracul cu stelute este din bumbac iar cel nike bumbac amestec cu lycra. bezmeticu-dupa cum se vede si in poze bluzele sunt replici foarte reusite au etichete tot la ele poti jura ca sunt originale. Tudorel- poze cu puloverele pun maine.
__________________ Y ID:coraddo77 tel.0765.53.51.45 Parfumuri de la cele mai cunoscute case de productie. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up.
__________________ Y ID:coraddo77 tel.0765.53.51.45 Parfumuri de la cele mai cunoscute case de productie. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |