![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Pantaloni Ski Omega
Vand pantaloni sky Omega, masura M, cumparati din Carrefour. Pantalonii au fost purtati de 3 ori fix pentru ca imi vin scurti.Pretul de nou a fost in jur de 2 milioane.Dupa cum se vede din poza au si bretele care se ataseaza de ei cu fermoar la spate pe interior. Pret 75RON. Atasat sunt niste poze foarte proaste cu ei.Pt cei interesati o sa incerc sa fac alte poze.
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" Last edited by M_L_K_ing; 19-11-2007 at 18:35.. Reason: descriere incompleta | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
up -------------------- Editare ulterioară -------------------- Up
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" Last edited by M_L_K_ing; 20-11-2007 at 11:18.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Sus
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
up
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
up 70ron
|
| | #6 (permalink) | ||
|
up
|
| | #7 (permalink) | ||
| -------------------- Editare ulterioară -------------------- Up
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" Last edited by M_L_K_ing; 27-11-2007 at 14:48.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
incearca alte poze. pt ce inaltime ar fi buni? eventual scrie dimensiunile taliei si cracii. merci frumos
__________________ CONTACT: 0766.34.88.34 - y!m yo_berzebut CUMPAR: Nokia e71 White SIGILAT VAND: Ochelari RayBan 3025 Silver Mirror,cu o lentila sparta =50lei / | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
poze nu prea am cu ce sa fac. sunt buni pt un 1.75 1.83 cam asa. daca vrei ne putem intalni sa i vezi/faci o proba. UP
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Sus -------------------- Editare ulterioară -------------------- up -------------------- Editare ulterioară -------------------- pu -------------------- Editare ulterioară -------------------- pa
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" Last edited by M_L_K_ing; 30-11-2007 at 12:42.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Up
|
| | #12 (permalink) | ||
|
63ron -------------------- Editare ulterioară -------------------- 63ron -------------------- Editare ulterioară -------------------- 62ron -------------------- Editare ulterioară -------------------- Up -------------------- Editare ulterioară -------------------- SUS ca vine weekendul. Pret 62 RON.Totul negociabil
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" Last edited by M_L_K_ing; 07-12-2007 at 21:47.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
UP-------------------- Editare ulterioară -------------------- 60 ron
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" Last edited by M_L_K_ing; 10-12-2007 at 10:15.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
:d
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Sus
|
| | #18 (permalink) | ||
|
da.ai pm.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
e valabila pret 60 RON
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |