![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| [VAND] Ghete Fotbal NIKE ADIDAS LOTTO
Vand 3 perechi de ghete de fotbal, cu crampoane "turnate". 1.Nike Men's Mercurial Talaria III FG Marime: 44.5 Culoare: Albastre cu calcaiul negru+tente argintii Forma crampoanelor: lame Aspect: 9/10 (purtate) Pret: 180 Ron 2. LOTTO FG-2T Marime: 42 Culoare: Negre cu talpa alba Forma crampoanelor: lame, patrat Exterior:Piele Aspect: 9/10 (purtate) Cutie Pret: 100 Ron 3. adidas Predator 2002 Marime: 44 Forma crampoanelor: lame Exterior: Piele Aspect 10/10 (noi, nepurtate) Cutie Pret: 100 Ron Primele 2 perechi arata ireprosabil, doar crampoanele au urme de folosinta, au fost folosite doar pe terenuri cu iarba naturala !! Cele adidas sunt noi, dar mi'au fost mari si zac in cutie. Contact: thread/ pm / roro_energy @ y!m | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
1.Nike Men's Mercurial Talaria III FG Marime: 44.5 Culoare: Albastre cu calcaiul negru+tente argintii Forma crampoanelor: lame Aspect: 9/10 (purtate) Pret: 150 RON 2. LOTTO FG-2T Marime: 42 Culoare: Negre cu talpa alba Forma crampoanelor: lame, patrat Exterior:Piele Aspect: 9/10 (purtate) Cutie Pret: 80 RON 3. adidas Predator 2002 Marime: 44 Forma crampoanelor: lame Exterior: Piele Aspect 10/10 (noi, nepurtate) Cutie Pret: 80 RON | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
O pereche noua de ghete. Sunt aduse din Germania, le'am cumparat pentru mine dar din neatentie m'am pacalit. Pe eticheta din raft scria nr 43, pe cutie 43 dar sunt numarul 44(pe limba). Lotto(42) 80 Ron Nike(44) 170 Ron(am dat 50 euro pe ele) ALBUM FOTO Contact: aici, pm, roro_energy @ y!m. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |