![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | HAINELE SUNT ATAT DE DAMA CAT SI DE BARBAT DE LA URMATORELE FIRME : ZARA , BERSCKA , MANGO ,STRADIVARIUS , H&M , ADIDAS , NIKE PRODUSE: BLUGI , BLUZE , HANORACE , GECI ( ATAT DE PIELE CAT SI DE FAS ) , PULOVARE , SACOURI , PANTALONI ELEGANTI SI CASUAL.....ETC. PT DETALIII 0726541921 / 0766670221 SAU superbboy_rony@yahoo.com | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
In primul rand se scrie en-gros, nu ANGRO cum se aude. Nr 2: pe aces forum esti OBLIGAT sa pui preturi si detalii la toate produsele pe care le vinzi. Deci fa-o, daca nu vrei sa te trezesti cu anuntul inchis si contul banat.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
poze...........
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Pt ai ii lumina pe toti cei care au comentat la acest thread o sa vin acum cu niste explicatii care sper ca vor fi de folos : - comenzile la haine sunt de minim 100 bucati ( ex: 40 blugi dama , 30 blugi barbat , 20 bluze dama ,10 bluze barbat .....etc etc) -plata se face in momentul cand pachetul cu hainele comandate ajung in tara -nimeni nu vede hainele pana in momentul cand acestea ajung in tara -pot fi comandate urmatoarele produse si firme : blugi , bluze , pulovare, geci ,trench-uri ,tricouri ...etc ; ZARA , BERSCHKA , STRADIVARIUS, MANGO , PULL AND BEAR , H&M ,ADIDAS , NIKE , PUMA ,REEBOK. - POZE NU AM CUM SA PUN PT CA NU SUNT PRODUSE STANDARD CARE SUNT TRIMISE , ACESTEA DIFERA DE LA COMANDA LA COMANDA - O COMANDA AR PUTEA ARATA IN FELUL URMATOR ( REPET : " ESTE DOAR IN EXEMPLU ) : 20 BLUGI DAMA ZARA,berschka ...etc ( masuri 22,24,26,) ,20 blugi barbat zara...berschka...etc ( masuri .....) ,50 hanorace ...firmele bla bla bla. Sper ca macar v-am luminat oarecum si pt mai multe detaliii va rog insistent contactati-ma la : 0726541921 sau 0766670221 superbboy_rony@yahoo.com | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Si noi de unde sa stim CE sa comandam daca nu vedem produsele si nu stim ce preturi ai? Anuntul asta e bataie de joc!
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | :)
Nu este bataie de joc....va rog mult bagati id-ul meu in lista sau dati un telefon si am sa va explic exact cum este si cum trebuie facuta toata treaba. Anuntul asta este exclusiv pentru acele persoane care vor sa vanda la randul lor haine luat la un pretz foarte avantajos. 0726541921 / 0766670221 superbboy_rony@yahoo.com / Razvan | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | :)
BLUGI (dama sau barbat) - 21 euro BLUZE (dama sau barbat) - 15 euro PULOVARE(dama sau barbat) - 16 euro CAMASI -18 euro GECI FAS CU BLANITA SI FARA - 40 EURO HANORACE -18 EURO PENTRU ORICE ALTE PRODUSE SE POATE AFLA PRETUL FARA NICI O PROBLEMA PRETURILE SUNT VALABILE PENTRU ORICE FIRMA MENTIONATA IN POSTURILE ANTERIOARE. DACA DORITI SA VEDETI CAM CE SE TRIMITE PUTETI VENII LA MINE SA VEDETI CE AM EU SI ORICUM SAPT ASTA IMI VINE ALT TRANSPORT ,DAR CEL MAI BINE ESTE SA NE VEDEM DACA SUNTETI INTERESATI PENTRU A DISCUTA MAI MULTE. REPET : COMANDA MINIMA ESTE DE 100 BUCATI | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Inca o data va spun ca este treaba serioasa si nimeni nu este aici sa isi bata joc. Asa ca va rog ,pe cei care doresc sa vanda la randul lor, sa apelati cu incredere pt ca toata treaba este serioasa si foarte profitabila.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |