![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 Location: ORADEA | Vand manusi NIKE originale
Vand manusi NIKE originale cumparate de la userul dani2ingrid ! Pret 40 RON cu taxe postale incluse(prin posta romana) Le vand pt ca imi sunt mari ! Detalii aici, pe PM sau la id de yahoo lamer_For_ever ! P.S. Caciula din poza nu e de vanzare | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Bezmeticu, eu sunt din Bucuresti si Cristi de la mine lea cumparat, potzi intra sa ma verifici pe mine si marfa mea daca vrei, si sa mergi la fratemiu sa vezi toata marfa ce o am ca sa te convingi de ele, SI POTZI COMANDA FARA GRIJA, ele sunt personal de mine de la Nike aici in Germania cumparate, este un set de fapt, dar se pare ca el numai manushile le vinde , Cristi deabia acuma aflu ca tzis, mari imi pare tare tare rau, mie miau fost bune cand leam probat la cumparare in reprezentantza , caci scrie One size la ele ![]() ![]() ![]() APROPO; POZA ORIGINALA; REALA- MAI CLARA potzi sa mi-o ceri pe mess cristi ca sa se vada mai bine ![]() ![]()
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |