![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| MAN : 1. Rbk - NBA Downtime Low Marimea : 45,5 Pret : 235 lei neg. 2. Rbk - S. Carter Marimea : 42,5 ; 45,5 Pret : 180 lei / buc. Dama : 1. New Balance Marimea : 35 Pret : 115 lei Restu de adidasi • aici • !! Va astept sa GOLiTi STOKU !!! Fara Schimburi !!! pt. POZE cLicK pe Fiecare Titlu Subliniat !! Mc mS !! PS.: Pt cei care au Nijcorici la limba , si-au gresit cariera in viata ,trebuiau sa se faca Komentatori sportivi , DAU REPORT BAD POST !!! PS.: Pt. Informatii/Comentarii Folositi Privatu ,NU mai scrieti in POST !! Multam de intelegere !! Y!Msg : rapp_clothing
__________________ Apelati cu Incredere ... Se trimit Colete (RAMBURS) &-n tara !!DAU BAD POST pt. Komentatori !! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
in primul rand: fara artificii de genul puncticele si bile si patrate in titlul anuntului ca nu esti la vitan in targ sa strigi mai tare decat altii (despre faptul ca ai scris agramat "vre-o" nu comentez, numele tau si avatarul m-au edificat cat de cat) in a doilea rand: anuntul trebuie sa nu deranjeze vizual iar al tau este monument de agresiune vizuala: 700 de culori, fonturi, underline-uri, bolduri etc. linisteste-te ca iei ban (justificat, citeste regulamentul) in al treilea rand: bafta la vanzare (nu am nimic personal cu tine) l8r edit: pe siteul tau... man/woman sau barbat/dama (parerea mea) si corect romaneste este "nou-nouti" nu noi-noutzi ma opresc aici ca nu vreau sa-mi dau drumul la brate
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
Multam ![]() Dar , D-le vi se pare corect ROMANESTE : Haine Man sau Dama (asa mi se pare mie ca suna corect ,asa e la TARA la mine )"Nou-Nouti" ![]() Sau : Adidasi Man sau Dama "Nou-Nouti" ![]() Nu scartie pe undeva ???
__________________ Apelati cu Incredere ... Se trimit Colete (RAMBURS) &-n tara !!DAU BAD POST pt. Komentatori !! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
scartaie doar daca esti agramat
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |