![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
1 - 135 lei 2 - 135 lei 3 - 135 lei 4 - 105 lei 5 - 105 lei
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
3,4,5,6,7 - 105 lei
__________________ Proiect pentru copiii saraci!!! Y! Sc0rp10_Sc0rp10 Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
8,9,10 - 135 lei
|
| | #4 (permalink) | ||
| http://www.funkyshop.ro/haine.html deja devine amuzant e a 2-a oara cand pun linku asta ... aceeasi marfa , aceleasi poze... preturi mai mari
__________________ "When the power of love will overcome the love for power, then we will be FREE" | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
omule ala e site-ul unui prieten de-al meu care vinde produsele alea engross am mai zis o data!
|
| | #6 (permalink) | ||
|
up
|
| | #7 (permalink) | ||
| sal
Nu e frumos ce faci scorpio astea sunt hainele mele si imi pierd clientii aiurea. Intrati pe www.funkyshop.ro acolo sunt preturile reale iar produsele se vand en-detail deci la bucata nu en-gros cum zice Scorpio !!
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |