![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Ochelari Ray Ban
Vand ochelari Ray Ban Aviator mirrowed. Am doua (2) seturi care contin : -Ochelarii branduiti in coltzul lentilei stangi -Carpulitza pentru sters -Toc branduit -Ghid de intretinere -Sigiliu Ray Ban -Cutie Ray Ban Pretul unui set este de 60 euro echivalent a 220 ron (2.2 milioane lei) Poza atasata are scop informativ; pozele facute de mine vor fi adaugate in cursul zilei de azi! Contact : Gnevnou@yahoo.com pentru yahoo messenger si mail 0744786835 pentru telefon mobil | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
man poate mii aduci pe aia din threadu meu
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Mai ai ceva? Astept un ultim pret pe PM in cazul in care mai ai ceva .. Nu imi dau seama bine din poze ... sunt originali ? Cu alte cuvinte m-ar cam interesa o pereche .
__________________ Din motive personale NU mai fac deal-uri decat cu membri CG care au un numar insemnat de post-uri si/sau TR !!! Multumesc CG, | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
thx mult man cum ai cva pm me
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
gnenovu sami dai pm dak miai adus cva:-s
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Da Vortex pot aduce si Ray Ban Wayfarer dar costa cam 450 de Ron si sunt cerutzi jumatate de bani inainte! Daca te intereseaza astept Pm de la tine!
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |