![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 Location: LA MARE | Cumpar Tricou Lacoste
CUMPAR TRICOURI LACOSTE 2-3 in functie de model caut doar originale si PIQUE(brodat) noi sa fie echivalentu' la un XL sau XXL macar 1 din ele sa nu fie tip classic ceva in genu pozelor atasate | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
ar fi vreo posibilitate sa iti gasesti niste modele frumoase , dar nu ca si acelea din poze ! Poate te intrebi de ce : 1) Nu se incumeta nimeni sa cumpere niste tricouri lacoste originale pe care sa dea 50-60 de EU si sa le vanda pe forum cu tot atat , pt ca deja se gasesc polo pique-uri si la 80-90-100 de RON. 2) Nu se prea poate face diferenta intre original si facatura .De exemplu eu mi-am luat anu trecut in vara/toamna 5 tricouri Lacoste , polo pique , toate masura 5 , toate made in France si Peru , toate cu 1 mil 700 . Am crezut ca sunt originale 100 % o data pt ca erau destul de scumpe , da' si pt ca erau masuri de la 1...9 si nu M L XL etc. :P Mai nou am vazut cu gramada pe forumuri si prin alte locuri...tricouri lacoste identice cu cele luate de mine , made in peru France si asa mai departe ... la 50-60 de roni , ceea ce ma enerveaza deosebit de tare Daca chiar vrei sa iti iei ceva de calitate , eu ti-as zice sa iti faci comanda de pe site-uri din Franta sau Germania , unde sti ca un tricou il gasesti la 50 de EU dar e original , si nu ai treaba cu el.Nu pot zice ca ale mele nu sunt de calitate , dar nu pot fi sigur de autenticitatea lor , si asta ma calca pe nervi
__________________ CUMPAR Adidasi Puma Basket CC(ColorChange) - Vezi Thread. mail: ando262003@yahoo.com tel:0742568992 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Gasiti la mine tricouri lacoste originale foarte multe modele ,pot fi aduse la comanda , toate produsele sunt originale 100% aduse din Germania si Italia . Vizitati thread-ul meu . Pretul meu este 150ron / per buc , pret FIX . Pt mai multe detalii si pentru o eventuala comanda va astept pe ym : haine_adidasi_casual sau la nr de mobil vdf 0730002481 .
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |