![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Cumpar haine casual primavara / vara : -sacouri sport/casual; masura L sau XL -tricouri; masura L -bluze; masura L - XL -adidasi/pantofi sport/casual masura 44-44,5; -geci - masura L - XL -sapca casual -camasi XL etc. Ca sa va faceti o idee ca ce marimi mi-ar trebui , am 1,90 m si 84 kg. Deci in unele cazuri inclin spre un XL. Astept oferte cu poza ! Last edited by MaN|AcK; 13-02-2008 at 12:52.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| salut, dai aici http://originals.chapso.de si poate gasesti ceva care sa fie pe gustul tau ![]() am bagat cate ceva din fiecare aici in poze
__________________ mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingridContact : YM id: dani2ingrid SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!! Last edited by dani2ingrid; 13-02-2008 at 13:01.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
![]() In continuare valabil - Cumpar haine casual primavara / vara : -sacouri sport/casual; masura L sau XL -tricouri; masura L -bluze; masura L – XL -bluze cu fermuar XL -hanorac (cu sau fara gluga) cu fermuar XL -adidasi/pantofi sport/casual masura 44-44,5; -geci - masura L - XL -sapca casual -camasi XL etc. Ca sa va faceti o idee ca ce marimi mi-ar trebui , am 1,90 m si 84 kg. Deci in unele cazuri inclin spre un XL. PS : 1.Au bagat in magazinele din Plaza produse primavera/vara ? Sau sunt inca lichidari de stoc la cele de iarna ? 2.Caut gecuta subtiri negre cu catarame gen sacou, unde gasesc ? Last edited by MaN|AcK; 22-02-2008 at 18:52.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 | Vand sapca adidas model 2008 am eu o sapca adidas orginals..
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
vand 40 modele tricouri si bluze aici Tricouri bluze haine springfield , zara , fishbone | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |