![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Vand lenjerie intima Victoria`s Secret
Momentan mai am pe stoc cateva perechi de panties, la pretul de 20 RON perechea (tanga) si 15 RON (clasic). Aduc si pe comanda de pe site produse cu comision de 45% pentru haine si lenjerie intima si 49% pentru incaltaminte si cosmetice. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: London |
aoleu ... 45% comision ... pai am intrat pe siteul Victoria Secret si fac shipping direct in Romania si ajung mult mult mai bine daca imi fac comanda singur ... eu spun ca este exagerat de mult 45% avand in vedere ca oricine isi poate comanda direct de la ei, ei facand direct shipping in Romania, si pe langa asta mai ai si discounturi.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
E parerea fiecaruia.. insa chestia e ca dak faci comanda in Ro, platesti taxe vamale dak ai comandat de o suma mai mare de 45$ deoarece se trece valoarea pe pachet, in schimb eu fac comanda in America prin cineva si in procentul de 45% intra comisionul, transportul pana aici (care este de 12-14$ pe kilogram, si TVA-ul care este 6% din valoarea comenzii) . Este decizia fiecaruia, nu oricine vrea sa se complice facand singur comanda, si apoi sa se trezeasca platind taxe exorbitante la vama, unii prefera metoda mea, mai ales daca cumpara doar 2-3 produse (ex la 3 bluze de 20$ fiecare, in lok de 60$, platesti 87$, ceea ce nu mi se pare mult..)
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
ah, scuze.. id: wannamika sau mai repede raspund la mailul: wannamika@yahoo.com , pe mess intru mai rar.
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| sa zicem ca ce vinzi tu costa 4-5$ bucata... plus shipping pana in america plus sales tax plus shipping pana in romania, la posta trebuie sa dai si tu o mica atentie... la 15-20 RON tu ce profit mai ai? sincer io vad ca iesi in pierdere daca produsele sunt originale. @PoliceOfficer iti garantez ca o sa ai parte de o mica surpriza | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |