![]() |
| | #1 | ||
| Vand urmatoarele: 1. - 49,99RON - Tricou polo cu maneca scurta. XL. 2. - 49,99RON - Tricou polo cu maneca scurta. L. 3. - 49,99RON - Tricou polo cu maneca lunga. L 4. - 49,99RON - Bluza cu maneca lunga. L. - Toate sunt noi, nepurtate, aduse din SUA. - Sunt marimi americane, deci L e mai mare decat un L european. - Le vand pentru ca nu imi plac cum imi vin. - La cerere fac mai multe poze cu fiecare in parte. - Daca se cumpara 2 sau mai multe in acelasi timp, se face reducere. Contact: aici sau cobralethal (Y! Mess)
__________________ »»» live fast »»» | |||
|
| | #2 | ||
| Vreo sansa sa aduci/primesti si alte masuri/modele? Au niste polo-uri foarte misto astia de la Old Navy. ![]()
__________________ - Jeane, tu vezi ce vad eu?! - Obligatoriu! ...Unde? - Jeane, sa stii c-am nimerit intr-un Centru Cultural! | |||
|
| | #3 | ||
| Sa vad in cam 2 saptamani ce imi mai vine din SUA... Clar o sa vina doar M-uri in comanda noua. Poanta e ca M imi vine mie la fix in masurile lor si nu prea cred ca o sa dau nimic din ele. ![]() PS: Daca imi dati dimensiunile voastre cu aproximatie va pot zice in mare daca va vin si cum.
|
| | #4 | ||
| up
|
| | #5 | ||
| up
|
| | #6 | ||
| up
|
| | #7 | ||
| up
|
| | #8 | ||
| up
|
| | #9 | ||
| up
|
| | #10 | ||
| up
|
| | #11 | ||
| sal poti atasa te rog o poza mare la poza 4 bluza rosie ... sa i se vada manecile , fata + spate....
__________________ Vand !!!!!Tzoale si adidasi WRANGLER LEE COOPER !!!!!! Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin " | |||
|
| | #12 | ||
| Imediat cum ajung acasa o sa fac. ![]()
|
| | #13 | ||
| Atept si eu modele noi ![]()
__________________ The future ain't what it used to be. | |||
|
| | #14 | ||
| Tricoul polo cu maneca lunga L si tricoul polo cu maneca scurta L, au ajuns la mine, materialul tricourilor este super. CBR multumesc frumos. | |||
|
| | #15 | ||
| ceva S ?
__________________ contact: 0721 721 462 | |||
|
| | #16 | ||
| Nimic S. A mai aparut un tricou model polo, gri complet, cu buzunar in fata, marimea M. Poze mai incolo.
|
| | #17 | ||
| Poate te orientezi pe viitor si spre ceva M si S...asa pentru noi astia mai slabuti ![]() Merci
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: ...in a haunted land... | si eu m`as baga la un XS-S daca poti..
__________________ More than words.. | ||
|
| | #19 | ||
| M port eu, deci slabe sanse sa vand ceva de genul asta. Totusi, am un tricou polo gri M. Imediat cu poza. Iar XS-S... Nu cred ca imi greseste nimeni marimea la haine asa grav. Tot ce vedeti aici sunt primite cadou si nu imi vin/plac.
|
| | #20 | ||
| La vanzare urmatoarele: 1. - 49,99RON - Tricou polo OLD NAVY cu maneca scurta. XL. 2. - 49,99RON - Bluza OLD NAVY cu maneca lunga. L. 3. - 79,99RON - Tricou cu maneca scurta U.S. POLO ASSN. L. 4. - 59,99RON - Tricou polo CRAFTSMAN cu maneca scurta. M.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|