![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Vand tricou de joc Nike -Inter Milano,Juventus-...Ibrahimovic,Del Piero!!!
Vand doua tricouri Nike ,originale, de joc in urmatoarea ordine: -Tricou Nike Inter Milano ,modelul pentru jocurile din Uefa Champions League de anul acesta, emblema cu centenarul si cea a UCL.Pe spate are Ibrahimovici si al sau numar 8. -Masura XL -Pret:180 ron -Tricou Nike Juventus Torino , din acest an pentru jocurile din campionat , deasemenea cu holograme biaconerri si multe altele.Pe spate Del Piero si numarul sau 10. -Masura M -Pret: 160 ron Ambele au etichetele Nike ,cu toate carticele alea...Nike fit Contact : id : dragosalexandrul tel : 0740407670 Numai bine! Last edited by PavelA; 02-05-2008 at 21:31.. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mai poti aduce si alte modele?
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Sa imi dai si mie un PM cand aduci modelele noi, ca nu urmaresc mereu aria asta.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |