![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
vreau si eu breteleeeee!!! caut de muuuult! si vreau de mai multe culori. Negre, Albe, galbene, verzi si albastre )sa nu fie d-alea de rahat... ca nu ma intereseaza marca. daor sa fie de culorile astea... macar albe si negre. o singura culoare. nu in patratele... simple. YM ID: a.antonionicolas
__________________ Eu nu imi vad semnatura in nici un post! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
ms fratioru. da' am cautat... nush unde sa mai caut... caut palarii d-alea cum are smiley de 3 ani si n-am vazut nicaieri si bretele de 1 an. am gasit numai cacaturi... palarii de bosorogi si bretele "camuflate", dungulitze patratzele si d-alea subtziri nasoale. daca ai gasit undeva sa imi zici si mie... tot il imbraca pe ala de la vremea la pro tv ci ii pun bretele da' nush d unde )
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
![]() aka fat joe are dreptate. nu fac 80 ron sunt d-alea subtziri gen panglica elastica. tre' sa fie din material ala gen impetit strans asa... nush cum sa iti zic Sa te uiti la vremea - victor slav - si o sa vezi bretele adevarate. care intr-adevar merita bani astia. ale lui sunt si mai groase, dar sunt f bune pt pantaloni mai largi. oricum... recomand userul geox ca seriozitate. ce am luat de la el au fost para frobleme. ![]() Si mersi pt oferta.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |