![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Pret si marime la modelul negru 96 hours.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
snake print & clyde ce preturi au? PS ricum din threadurile lui,in nici unu nu a raspuns,in loc sa raspunda sa isi creeze macar impresia de putina seriozitate..
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
chiar de treaba tipul..eu l-am sunat si mi a adus 4 perechi diferite nr 43 sa aleg una..si am luat 2 si a facut si reducere destul de consistenta plus ca marfa e chiar puma originala!ma mir cum de nu ati dat de el..probabil sunteti zgarciti sa sunati si il cautati pe mess...unii mai si muncesc nu dorm pe mess non stop...
__________________ mess cj59mae sau tel 0723 821 697-0763 572 957/0752088841 cautati-ma la datele din semnatura ca nu umaresc treadul! si nu face offtopic ,nu raspund inutil,pt ca am dat detalii destule in anunt! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
@eddy1973 asta am vrut sa zic si eu...si omu chiar nu a murit lucreaza si el...si da, lucreaza la Puma...asa ca, cine doreste sa cumpere...sa dea un telefon ca e cel mai rapid mod!
__________________ id: mariusionita_ro@yahoo.com tel. 0723.216.799 "Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |