![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Adidas Ray Fong
------------Adidas Ray Fong size 41 1/3------------ Adidasi au fost cumparati de la "pimpus" dar din pacate nu-mi vin exact . Cred ca se potrivesc perfect celor care poarta 42 ... Pozele sant copy-paste , exact cele din anuntul lui , inutil sa fac altele noi . Am platit pt ei 230 lei . PRETUL MEU --- 209 lei --- P.S. Din cauza aglomerarii din program nu ma pot intalni cu potentialii cumparatori decat la anumite ore libere . Multumesc ! CONTACT : 0764.44.00.77 / PM / main | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
recomand pe xxxstar cu placere si vom mai colabora , free up si sper sa iti poti lua altii daca in termen de 2 saptamani nu ii vinzi , anunta`ma si in limita posibilitatilor te rezolv din partea mea . schimb cu altii .
__________________ click pentru adidasi : http://forum.computergames.ro/115-in...-puma-etc.html PARFUMURI ENGROSS :http://forum.computergames.ro/133-ac...-pret-bun.html | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
--------u p-------- PRET NOU ---------------------------- 199 LEI --------------------------PRET NOU P.S. Din cauza aglomerarii din program nu ma pot intalni cu potentialii cumparatori decat la anumite ore libere . Multumesc ! Contact : 0764.44.00.77 / PM / main
__________________ A business that makes nothing but money is a poor business . | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
----------------------------------UP------------------------------- P.S. Din cauza aglomerarii din program nu ma pot intalni cu potentialii cumparatori decat la anumite ore libere . Multumesc ! Contact : 0764.44.00.77 / PM / main
__________________ A business that makes nothing but money is a poor business . | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
----------------------------------UP------------------------------- P.S. Din cauza aglomerarii din program nu ma pot intalni cu potentialii cumparatori decat la anumite ore libere . Multumesc ! Contact : 0764.44.00.77 / PM / main
|
| | #18 (permalink) | ||
|
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |