![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Ochelari Ray Ban Aviator Classic Mirrowed si 3250 Dark!
Dupa cum spune si titlul thread-ului vand 2 perechi de ochelari Ray Ban. Prima pereche este Ray Ban Aviator Classic Mirrowed Pachetul contine: -toc piele Ray Ban -cutie Ray Ban -carpitza Ray Ban -sigiliu Ray Ban -carticica cu instructiunile de folosire si intretinere -Ochelarii inscriptionati Ray Ban si cu holograma Rb A doua pereche este Ray Ban 3250 Dark Pachetul contine: -toc piele Ray Ban -cutie Ray Ban -carpitza Ray Ban -carticica cu instructiunile de folosire si intretinere - ochelarii inscriptionati Ray Ban Pret: 230 ron pentru prima pereche 250 ron pentru a doua pereche Aceste preturi sunt discutabile in limita bunului simt !!! Contact: Gnevnou@yahoo.com pentru mail si messenger 0744786835 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
vezi ca sunt 3211 nu 3250
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
gnevnou nu te supara zine si noua diferentele dintre fakeuri si originali...
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
frate nu te supara nu o lua ca pe o intentie rea doar vreau sa stiu si eu diferenta dak bineinteles poti sa mio zici imi pare rau daca ai crezut cati stric threadu chiar nu am intentia asta
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |