![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand 4 costume de baie:Juicy,Burberry,Christian Dior si LV
Costumele sunt de calitate,pret 120 ron,nu am decat cate o bucata din fiecare. 0724534795 0768002287 razvancatalin82@yahoo.com Last edited by summa; 13-05-2008 at 19:43.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mai aduci Christian Dior si Juicy? Sunt pe marimi sau sunt universale?
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
@patryk O sa mai vina peste 2 saptamani,odata cu caldura .sunt pe marimi S/M/L.bafta
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
pe 29 aprilie o sa am 15 bucati costume de baie,aceeasi calitate,de la mai multe firme.vizitati threadul sau adaugati-ma in messenger...
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
au fost ceva probleme.maine dupa-amiaza intra in posesia mea.adauga-ma pe mess,e mai simplu sa afli,o sa dau mass.ciao
|
| | #17 (permalink) | ||
|
costumele au ajuns,sunt 12 bucati de la diferite firme,nimic deosebit fata de ce v-am obisnuit deja.nu am aparatul sa le fac poze,maine revin...
|
| | #18 (permalink) | ||
|
poze cu ce a mai ramas...pret 120 ron
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 Last edited by summa; 11-06-2008 at 18:25.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |