![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand 1xpantaloni scurti quicksilver+1x p.scurti southpole+tricou southpole
Vand 2 perechi de pantaloni scurti ( trei-sferturi ..sau cum vretzi voi sa le zicetzi ) ......si un tricou ...hainele sunt aduse din State ...sunt nepurtate ...cu toate etichetele si preturile pe ele ...Nu am putut sa ma bucur de ele ..pt ca M-ul lor ...este prea mare pt mine ... ![]() 1X pantaloni QUICKSILVER - 1.5 mil - sunt dintr-un material ff placut ..si lejer ..de vara ...mie unul imi plac la nebunie dar sunt prea mari ... 1x pantaloni SOUTHPOLE - 1 mil - este vb de pantalonii negri ...care sunt dintr-un material .. rezistent ...si gros ..ca sa zic asa .... 1 x tricou SOUTHPOLE - 650.000 si se potriveste f bine cu pantalonii southpole ..d'aia a si fost cumparat Pantalonii southpole si tricoul ..as vrea sa le vand impreuna ...pt cine este interesat ..putem negocia putzin ...sau pt cine este interesat sa le cumpere pe toate iarasi ...sunt dispus ...sa las la pret ( in limita bunului simt ) Eu am 1.70m....si imi sunt mari ....hainele pot veni ff bine unei persoane ...intre 1.75-1.80 si 1.87-190 ....in functie de ce constitutzie are fiecare...cat e de gras ...si in functie de cum vrea sa "pice " pe el ...Merita sa le vedetzi ...si sa le probatzi ![]() Pantalonii ...ambele perechi sunt marimea 34 ( in talie ) Tricoul este M Pretul ..consider ca este unul de bun simt pt calitatea produselor ...si cer pe ele ..exact cat m-au costat si pe mine !!! Mi-as dori sa nu vad mesaje nesimtzite de genul :" iti dau eu 1 mil pe toate ..take-it or leave it ".....In rest ..sunt deschis la orice discutzie ..si putetzi veni ..aproape oricand sa probatzi ![]() id messenger : maweryck2003 tel : 0744645297 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
up PANTALONI + TRICOU = 1 MIL | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |