![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| O pereche de VINTAGE MILITARY DIVISION COMBAT CARGO SHORTS+BELT W34
Pantalonii sunt exact astia din link : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=170230794203 se poate vedea si pretul , cat am dat pe ei si este si o descriere acolo , f amanuntzita in talie : 86-87 cm ( merita totusi sa-i probatzi ) lungime :55-56 cm Marimea M-L (M sunt pe site , L scrie pe eticheta ..d'asta si spuneam sa probatzi ) PRET : 1.1 MIL I dau pt ca pur si simplu am uitat de comanda asta ....si intre timp mi-am luat altzii care imi plac mai mult si nu mai am ce sa fac si cu astia Sunt noi , nedesfacutzi ,cu etichetele pe ei Putetzi veni oricand sa-i probatzi si/sau sa-i vedetzi ![]() Nr. tel : 0744645297 0788738283 id messenger : maweryck2003 Bafta | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Poti sa ajungi cu ei la metrou Timpuri Noi sau Budapesta ? Oricum te sun mai incolo sa stabilim ce si cum ![]() Multumesc.
__________________ Ofer (gratuit ) invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.--------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |