![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Tricouri Puma, adidas, Timberland: 80 RON Tricouri cK, Tommy Hilfiger, G-star: 100 RON Pantaloni 3/4 Levi's: 135 RON Bermude: 80 RON Costume HUGO BOSS: 200E Blugi de copii Lee: 100 RON Blugi Levi's, Diesel, Lee de barbati: 180 RON Tricouri SOC (Made in Suedia): 60 RON Tricouri Boomerang: 80 RON Camasa sport Levi's: 120 RON Bluze Hugo Boss: 130 lei Tricouri Lacoste: 120 lei Si multe alte produse. Pentru mai multe detalii aveti datele de contact mai jos ID mess: lulu12000ro Tel: 0748200393 Pe langa aceste haine mai am Parfumuri si rezerve Gilette Fusion. Nu ezitati sa ma contactati. ![]() Last edited by beleaua85; 01-07-2008 at 20:43.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
poze
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
citeste regulamentul!!!! POZE
__________________ De ce esti prost? ==> Ca nu ai bani : ![]() De ce nu ai bani? ==> Ca esti prost : ![]() Cumpar: Rama vedere Ray Ban RB6049 , Aceste ghete Ronaldinho , Acest model de sacou sau asta , Acest model de Converse si Acest model de pantaloni | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Poti sa pui cate poze vrei tu aici (cate 5 pe post).
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Mai am si alte prduse, nu am facut inca poze la ele. Cand le fac le postez aici. Mai vand parfumuri Originale. Le vand si engros pentru cei interesati. Parfumurile sunt 100% originale. Am un lot de 25 de parfumuri Contact: Messenger: lulu12000ro@yahoo.com TEL: 0748200393 | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Vand si rezerve Gilette Fusion. Nu se gasesc inca in ROMANIA. Seturi de 12 rezerve Contact: Messenger: lulu12000ro@yahoo.com TEL: 0748200393 | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
kelvin klein sunt originale? ai s?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |