![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| O pereche de SURPLUS VINTAGE COMBAT CARGO SHORT URBAN CAMO M W34(deosebiti)
Vand urmatoarea pereche de SURPLUS VINTAGE COMBAT CARGO SHORT URBAN CAMO M W34, cumparatzi de aici : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=310058416369 (gasitzi acolo si o descriere mai amanuntzita ) Pretul pe site 19.99+12 (shipping) = 31.99GBP(LIRE)(1.464.022 ROL) Marimea : M Talie : 86-87 cm Lungime : 56 cm Am cautat mult timp pe la noi asa ceva , pantaloni scurti din camuflaj urban deschis si nu am gasit .Excelentzi de vara , super material , merg perfect cu o pereche de trainers albi si un tricou sau ce combinatzie preferatzi voi .Mie imi plac la nebunie .Ii vand pentru ca , desi imi vin ff bine in talie am totusi impresia ca sunt cam lungi pt mine Sunt noi , cu etichetele pe ei , exact cum i-am primit . Chiar daca sunt mai scumpi putzin decat ce gasiti pe la noi ( gen outwear, tonka , magazine mall) calitatea si lookul mi se par mult peste . Merita sa le datzi o sansa , sa-i vedetzi live si macar sa-i probatzi sa vedetzi cum va vin PRET : 1.4 MIL CONTACT : Tel. : 0744645297 0788738283 Id messenger : maweryck2003 Bafta L.E. : Imi cer scuze ca nu am avut cu ce sa le fac poze " reale" dar sunt exact exact ca cei din poze ( de pe site ) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
au fost vandutzi lui al13n8r , sper sa-i vina bine si sa fie multumit ![]() thread closed | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |