![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
De ceva timp diversi useri au inceput sa comande din China diverse produse de imbracaminte in special imbracaminte si incaltari. Aceste produse sunt replici ale unor firme cu renume d&g,lv,gucci,chanel,adidas, nike,puma,timberland....si multe altele.Aceste replici fiind lucrate bine (din spusele unor persoane)pot si vandute cu usurinta ca autentice. S-a ajuns la aceasta situatie cu ajutorul multor persoane naive,foarte naive, care cred ca la preturi de 80-90 ron pot gasi diverse polo-uri lacoste si RL sau adidasi Lacoste ,stan smith(diverse modele rare) la 200 ron, nu mai vorbesc de marii creatori de moda care aici peforum se vand la pret de muraturi. Cu un simplu search pe google china(google.cn) vor aparea sute de siteuri ce vand aceste replici la preturi foarte avantajoase 3-30$ orice produs orice firma!! In continuare sunt multi oameni pe okazii si bursa.rol ce sunt pacaliti de acesti indivizi(carnati). Majoritatea pozelor din anunturile acestor useri ce vand replici sunt luate direct de pe siteurile chinezilor, deci este posibil sa gasiti frecvent aceleasi poze. unele exemple de siteuri de pe care poate sa comande oricine...daca chiar doriti www.shoesbar99.com/ www.richglorytrade.com/ www.nike368.com/ www.uptoptrade.com/ www.okbiztrade.com/ ATENTIE LA REPLICI SI BAFTA LA CUMPARATURI. USERI CE VAND REPLICI in proportie de 90% ale unor firme de imbracaminte sunt: summa=acalin17 andreo pimpus nu as-i avea nimic cu acesti useri daca ar specifica clar ca vand replici. propun moderatorului aiwa ca langa casuta unde se selecteaza vand/cumpar/schimb, sa apara o casuta cu replica/autentic, | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Care-i treaba cu summa=acalin17?suntem unul si acelasi?apropos,vezi ca au mai improscat si altii cu rahat,si am mai spus-o,reclama e necesara oricum,buna sau rea.te las sa mori de nervi in casa ca fac si altii bani in afara de tine,si ma duc sa dau 2-3 tricouri,asa,sa incep ziua bine. PS:invata sa scrii,"as-i" nu exista in limba romana...
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 |
wow...bine ca inceput cineva threadul asta. Eu propun sa facem unul ceva mai coerent si sa il punem sticky in sectiunea asta. summa - omul a spus clar ca n'are ceva cu tine. A dat doar exemplu. In schimb tu ai atitudine de cocalar "care face banii". N-o lua ca pe un afront sau calomnie, e doar o parere personala bazata pe ce ai scris tu. Ma bucur totusi ca ai obs. treaba cu "as-i" (si pe mine m'a deranjat).
__________________ Vand si cumpar doar sh ... | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
problema romanului este ca il freaca grija de ce face celalalt.e o tara libera,fiecare vinde ce vrea,cere cat vrea si la fel,omul cumpara ce vrea si plateste cat vrea.la fel cum bogatii fac donatii pentru publicitate si nu neaparat din mila,asa si acest user vomita porcarii pe aici din frustrarea lui ca produc si altii ceva pe langa el,nu ca i-ar pasa prea mult ce lumea isi ia "teapa".atat am avut de spus,mai mult ar fi o pierdere de timp.azi vin tricouri noi,fiti pe faza
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
ideea threadului e de a atrage atentia aspra userilor care vand fake-uri(daca va deranjeaza ``as-i`` pot sa editez). alt user care vinde produse din fujian si alte provincii chinezesti este studio54.ro. Sunt curios daca vreun client care a cumparat de la acesti useri (replici pe post de originale)i-a contactat pt un refund sau pt o compensatie. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Ar trebui sa mai apara o categorie numita " fake,replik,etc " unde sa fie mutate de catre administrator toate threadurile raportate ca avand continut de astfel de produse.
__________________ "don't just stand there and shout it...do something about it!" | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Am cumparat de la studio54.ro o pereche de adidasi Nike in iarna lui 2006 care ii am si in ziua de azi si ii mai port , in schimb am avut si adidasi Nike cumparati din reprezenta (de la noi) care dupa 2-3 luni i-am scos la pensie.. Asta era ca o paranteza. In schimb tot ce ai scris mai sus este adevarat.
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
@kevin omu zicea ce se intampla cum, nu ce se vindea si intampla acum 2 ani. se practica acest lucru din dorinta de a castiga cat mai mult si cat mai repede. o astfel de discutie a fost si pe aria de gsm, cand unii useri vindeau telefoane lansate in serie de 200 buc, dupa 2 ani la 1 sfert din pret pretinzand ca sunt originale si noi, sau ca e nush ce editie speciala de la nokia, editie care nici macar nu exista. la fel cu 8600 nokia care pretindeau ca e facut pentru china insa tel e 100% chinezesc inauntru si nu are leg deloc cu originalul decat la aspect.
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 |
te inseli ,se pot aduce si chiar f. usor . e vorba de etichete in ceea ce priveste hainele si nu numai ,la adidasi trebuie sa fii foarte atent la eticheta de pe limba ,la detalii mici cum ar fi logoul stantat sau brodat ,etc . cea mai buna proba este compararea produsului cu unul identic din magazin . ideea este ca ,in proportie de 50% ,alegerea o faci 'din ochi' ,daca ma pot exprima asa . acum ca m-am starnit ,se gasesc pe forum multe produse turcesti ,pe care cu o plimbare in complexul Niro-Europa-Dragonul Rosu le vei gasi si putea deosebi f. usor .
__________________ Inca un post ,mai am putin .... | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
timeout,tu vorbesti la nivel teoretic.nimeni nu are timp sau posibilitatea de a merge in magazin sa compare produsele (de multe ori nici nu sunt in magazine-chiar daca sunt originale)pt a dovedi vanzatorului cu probe ca ce vinde el e fake.In plus nu toti vand haine cu etichete ,asta nu inseamna ca nu-s originale. Asa si eu pot vedea cu ochiul liber micile detalii care fac diferenta intre original si fake dar nu sunt Dumnezeu sa decid eu ce e fake si ce nu. In concluzie probele astea nu au nici o valoare pt ca asa oricine poate persecuta un user doar ca i s-a nazarit lui ca nu e original produsul respectiv
__________________ "don't just stand there and shout it...do something about it!" | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Uitati eu unu cu ce fac dovada daca cineva are dubii in privinta originalitatii marfii mele.Cred ca este de ajuns.
__________________ Tricouri Zara,Bershka,H&M,Pull-Bear,Fishbone,Smog,Springfield,etc..100% originale,50ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ice-model.html Camasi Zara,H&M,Smog,Springfield,etc..100%originale,80ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ale-100-a.html | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 Location: bucuresti |
mai sunt useri cu cat de cat bun simt uite userul nikeairjordanex cica este un chinez care trimite la noi...l-am intrebat daca sunt originale sau nu si mi-a zis clar sunt fake cum sa fie originale la asa pret? da omu macar avea bunul simt de a zice da domne sunt fake si avea si preturi pentru fake-uri
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
important este daca sunt facute de fabrica ( Nike, Adidas, etc ) sau de chinezul care si-a facut linie proprie de productie.
__________________ contact: 0721 721 462 | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Niciodata n-o sa gasesti tricouri originale Lacoste, Paul and Shark, Tommy Hilfiger la un pret sub 100 ron. Mai bine sa zici ca-s fake decat sa te bagi dupaia in cacat cand vine cineva sa cumpere si vede ca e fake. Sfatul meu e sa cereti userului de la care cumparati o chitanta, certificat de autenticitate, ceva care sa arate ca acel produs este original, nu doar "am primit niste tricouri Lacoste, hai veniti sa cumparati". E penibil sa vezi cum vin unii cu argumente gen "ce te intereseaza ce fac eu". Pai tu ma fraieresti pe mine sau imi oferi un produs de calitate la un pret mai mic decat in magazin... | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Ideea de baza e ca nu ii poti dadaci pe toti. Cine nu stie ce cumpara e treaba lui. Acum 1 an de zile am cumparat o pereche de Lacoste cu 175 de euro si ce crezi , erau la reducere intr-o tara straina. Cine crede ca poate plati 100-200-300 de ron pe adidasi Lacoste , Tommy , D&G etc. e naiv sau inapoiat. Cateva sfaturi : Cand cumparati un lucru si nu sunteti siguri de originalitatea lui va asigurati intai ca are cutie , cautati modelul exact intai pe site-ul producatorului , cusaturile cu care este scris brand-ul sa nu se intrepatrunda , si daca se poate chiar acte de provenienta.
__________________ Contact : 0726.66.99.33 SAU 0727.444.333 y.m : stefan.andrei87 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
@teshawn exact pantofii astia tommy ii aduce un prieten de pe eastbay,si ii vinde cu 200 ron.mi-am luat si eu,ii port chiar acum...nu sunt originali,daca sunt ieftini?bafta http://www.eastbay.com/catalog/produ...WORD%20SEARCH/
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
sincer..eu mi`am cumparat lacoste din mall, cel din baneasa...cu 247 ron redusi de la 327 ron ... pentru ca era ultima pereche...asa ca se pot cumpara si cu 200-300 de roni...nu stiu de tommy sau d&g ... tot ce tb sa faci e sa fii la locul potrivit si la timpul potrivit ... sau sa porti o masura care se vinde foarte greu (eu am 47 la picior si cam greu gasesc). asa ca nu tb sa fii naiv sau inapoiat...esti asa daca te increzi in spusele anumitor useri pomeniti mai sus si nu "belesti" ochii la ce vrei sa iti cumperi... si eu sunt de acord cu o alta arie in care sa se vand replici/fake`uri.
__________________ id: mariusionita_ro@yahoo.com tel. 0723.216.799 "Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded" | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 Location: Bucuresti |
o alta arie de fake-uri ar fi perfecta dar nu cred ca s-ar baga baietii veseli in ea...
| ||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |