![]() |
| | #201 (permalink) | ||
|
vai vai am lipsit cateva zile si deja va dati in cap...ma amuza disperarea voastra,se vede ca e criza.pentru carcotasi si mancatori de c***t,verificati va rog de cand nu am mai ridicat anunturile,se fac cam 2 saptamani,nu?asta arata cat de mult imi pasa si cat de disperat sunt sa vand "fake-uri" ) subscriu la ce a spus lautuxxx,omul ia o data,iti da feedback,apoi cumpara iar si nu mai da,te recomanda altora,ajungi peste tot si 0 feedback.nu are legatura profitul cu feedbackul,dar ce sa le explici unor pacalici pusi numai pe barfa?se vinde marfa si aici,si in alte parti,si se fac bani daca stii sa lasi ciocu' mic si sa-ti faci treaba.oamenii ca voi nu o sa iasa niciodata din anonimatul nick-urilor sub care se dau coiosi si atotcunoscatori.va las sa zaceti in balta de voma pe care voi ati provocat-o,eu am treburi mai importante.pana acum era distractiv,dar deja cautati scandal din orice chestie si devine plictisitor.va pooop pe portofelul ala al vostru gol...
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #203 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
dragi useri! Ma bucur ca incercati sa va dati cu parerea, dar niciunul din voi (cu foarte sterse incercari...) nu a scos in evidenta care sunt detaliile care te fac sa recunosti produsul original de "Facatura" (am pus "" pentru ca toate sunt facute, deci termenul nu e tocmai corect!) Stiti ca toate aceste mari firme produc in China, Turcia, Venezuela, Vietnam, India, etc?...si ca pe produs scrie "Fabricat in..."? Modelele mai simple, dar usor vandabile, care nu mai sunt tocmai in trend se fabrica in serie in aceste tari pentru ca manopera este ieftina! Cate perechi de adidasi de 180 euro sau dolari credeti ca ar vinde daca ar fabrica in tara lor de origine? Si, mai stiti ca picatura umple paharul? Profitul se face cu lucruri multe si ieftine nu putine si scumpe! E o regula de marKeting... Si, ca sa vedeti ca stiu cate ceva: numarati etichetele de la tricouri, acolo unde este si sigla firmei.Trebuie sa fie cel putin 3! Cumpar de 3 ani haine si incaltaminte din Italia pentru mine si familie si in toate magazinele (fie centru, fie outlet) se gasesc aceste produse cu eticheta Made in...Am cumparat si din Austria. Si mai este ceva care conteaza: bumbacul la tricouri si pielea la adidasi, indiferent de tara unde sunt fabricate cand pe eticheta scrie ca sunt de la firma X atunci materialele sunt de calitate si culorile se pastreaza ani de zile. Toate aceste lucrurile le spun din experienta proprie. Nu trebuie sa puneti eticheta celor care vand aici pentru ca de regula cei ce au produse facute prin cine stie ce subsoluri le vand la piata si mai putin pe forumuri. Tricourile din Europa nu au etichetele firmelor de care vorbim, chiar daca afiseaza emblema acestora, iar la adidasi e mai greu de falsificat pentru ca e nevoie de ceva finete. Nu pretul spune care e original si care nu! In afara se gasesc lucruri bune si foarte ieftine comparativ cu ce avem noi in magazine (acum o luna am luat din Italia pentru fata mea o pereche de adidasi de la Adidas cu 39 euro, adica 155ron si i-am vazut acum 2 saptamani in Unirea- identici, cred ca erau din acelasi lot, fabricati in Vietnam- cu 370 ron. E normal sau sanatos asa ceva?) Numai bine tuturor si spor la vanzare si cumparaturi. | ||
|
| | #204 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Salut zarra ori nu ai citit toate cele 11 pagini atent, ori vrei sa para ca noi cei care incercam sa postam pe aici diverse aspecte legate de produsele originale ne "racim gura de pomana". astfel imi permit sa iti copiez cateva "reguli" adaugate de mine cateva pagini mai in spate Dar inainte de asta da-mi voie sa te contrazic legat de cele 3 etichete de care vorbesti tu: -am vandut haine REPLICA aduse din turcia (am facut treaba asta timp de 3 luni, acum 1 an si ceva). Multe din ele aveau cele 3 etichete de care vorbesti tu (3 la numar) Deci asta nu e o regula pentru hainele originale. Iti garantez asta Quote:
"Daca si voi cunoasteti fratilor hainele de firma, nu va mai faceati reclama pe net ca adevaratii hoti care fura haine de firma. Cei ce vand haine originale nu posteaza pe net poze cu ele" Normal ca nu stie despre ce vorbeste, ca habar nu are ce inseamna reclama. Tocmai de aceea si cei ce vand replici isi fac reclama. Tu trebuie sa intelegi ca fiecare isi vinde produsele cum stie mai bine (taraba in piata asa cum zici tu, forumuri sau siteuri personale), insa una este sa spui ca sunt originale si nu sunt, si alta e sa recunosti ca sunt replici. Legat de pretul la acei adidasi in Unirea: in romania exista UN SINGUR (monopol) importator Nike (Elmec romania). Orice produs Nike de il gaseste la vanzare in reprezentante, este achizitionat NUMAI de la importator. Asta inseamna ca importatorul nu are concurenta, deci pune ce pret vrea. Astfel, reprezentantele sunt nevoite sa puna preturi foarte mari fata de ce vedem noi pe afara. Quote:
Last edited by lautuxxx; 17-12-2008 at 14:53.. | ||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
exact la asta ma gandeam si eu, preturile la A&F sunt cam mici ... in alta ordine de idei, cunoaste cineva bine produsele Quiksilver? atasez poza unui produs care mie mi se pare fake (uitati-va la eticheta). nu de alta, dar mi s-a facut o "super oferta", si as vrea sa stiu pe ce dau banii. | ||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
Am niste linkuri pt.voi sa aveti ce citi in seara asta.Si sper la niste haine, incaltaminte, accesorii, la un nivel mai inalt fata de ce este acuma pe forum.la anu'.Sarbatori fericite ![]() eBay Guides - Guide to REAL D G ITTIERRE cloths w pictures PART III eBay Guides - D G FAKE JEANS DOLCE GABBANA DSQUARED GALLIANO FAKES eBay Guides - Guide to AUTHENTIC D G DOLCE GABBANA 2007 UPDATE | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
Pacat ca pers de genu "summa" sunt lasate sa-si faca reclama pe computergames.ro. Respect pers care apreciaza prod de calitate si o simpla intrebare celor care comercializeaza prod "copy AAA" (in europa si obor nu sunt tarabe pt voi?)
__________________ I am kangol! | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
bafta la cumparaturi la toti bafta la vanzari in urma picioarelor in fund primite de la moderatori, ma vad nevoit sa-i ignor prin absenta mea de pe forum. multumesc celor care au retinut sfaturile date de mine. Cei care nu au apucat sa le vada, iata mai jos: Pana acum 1 an m-am aflat printre cei care vindeau replici, DAR recunoasteam acest lucru De 1 an de zile ma aflu printre cei care vand DOAR produse originale Astfel va pot spune ca sunt aberatii remarcile de genul "trebuie sa aiba eticheta nu stiu cum" " trebuie sa fie made in tailanda" sau eu stiu ce altfel de idei. Eu nu recomand sa cumparati de la mine. E decizia fiecaruia de unde cumpara. Insa atunci cand cumparati, tineti cont de urmatoarele aspecte pentru a reduce riscurile: 1. NU cumparati decat adidasi in cutiile originale 2. La incaltamintea PUMA (doar la Puma), exista o mica eticheta cu un fir argintiu(mai exact filigram ca la bani). Eticheta se afla doar la pantoful drept. Aceeasi eticheta exista la orice produs puma (bluze, tricouri, slapi... etc) 3. Atentie cand cumparati haine aduse din SUA. Marimile sunt mai mari cu cel putin 1 numar fata de cum suntem noi obisnuiti. (tot ce am eu e adus din SUA, si 90% sunt mai mari) 4. Inainte sa cumparati prima data de la cineva, asigurati-va ca nu are plangeri facute (pe forum, pe site-ul personal) 5. Va recomand sa cumparati de la cineva care vinde mai multe si puteti cumpara produsul dintr-o locatie fixa (magazin sau acasa). Nu va recomand sa cumparati o pereche de adidasi si sa va intalniti cu vanzatorul in oras. 6. Tarile producatoare pentru firmele ADIDAS, NIKE, PUMA sunt tarile asiatice: CHINA, INDONEZIA, INDIA, TAIVAN, MALAEZIA. Acest lucru se poate verifica in ORICE reprezentanta. Verificati tara de provenienta la mai multe modele si o sa va convingeti. 7. cand o sa-mi mai amintesc alte "ponturi" o sa mai postez Pentru orice alte nelamuriri, NU AVETI CUM sa ma mai contactati prin intermediul acestui forum SARBATORI FERICITE ! | ||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
Faceti ce faceti si ma luati de la treaba... @i.tache ai aprins si tu o lumanare pe 22 pentru cei care au murit in '89 pentru libertatea noastra?libertatea mea de a vinde ce vreau si a ta de a comenta?pacat ca ne uitam eroii... PS:Craciun fericit si La multi ani tuturor userilor de pe acest forum!
__________________ Vand CAMERE VIDEO cu hard Panasonic,tricouri lacoste/ralph lauren,costume de baie,ochelari de soare,huse si incarcatoare iphone,genti,camasi,pullovere,bermude,ceasuri,parfumuri... mess id:razvancatalin82 | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
Pina la urma totul tine de om...de caracter...de...ce vreti voi,NU atac pe nimeni, ma refer strict la mine. Prin ianuarie-februarie 2006 am inceput si eu cu asa ceva,chinezisme pe post de..."originale" . Toti care ma intrebau daca sunt originale...NICIODATA nu am spus ca da,am spus"nu stiu, eu ii aduc din china direct" iei bn,nu...aia e.Pina la urma am renuntat ,pur si simplu nu mai puteam sa prostesc pe fata omul,am renuntat si am trecut la ochelari.Reclamatii am avut,fff putine in comparatie cu ce am vandut,ca sau tocit cam repede talpa la adidasi sau ca la put picioarele in draci in aia. In toate fake-urile chinezesti iti put picioarele de iti cad unghiile!! fara exceptie!! Si daca esti unul care transpiri mai mult de fel...esti mort de duhoarea care o emana acei "adidasi". Hainele "originale"...la fel ,cica bumbac...dupa 3-4 spalari se latesc,se scurteaza...intra la apa...depinde.Dar in 90% din cazuri se decoloreaza... Deci...ma repet:ma refer stric la mine , la ce am adus si vandut eu! Dupa ~3 luni am renuntat,nu ma putea uita in ochii omului si sa-l mint pe fata "este original si de calitate"...
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
|
Foarte frumos ca au dezvaluit istoria comertului facut de ei (lautuxx si Blondu') si ca au indreptat greselile. Dar o idee buna ar fi sa se mentioneze aici scurt si la obiect cine este serios,vinde produse de calitate si originale.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
e utopic ce spui tu,pentru ca se ajunge la "ba pe-a matii".fiecare va zice de ceilalti de rau,ca sa-i creasca vanzarile si nu ajungi nicaieri.oricum pentru asta a fost facut topicul asta...
|
| | #217 (permalink) | ||
|
Scoti brantzul si te uiti inside,la un original nu o sa vezi niciodata o asemenea "lucratura", numai la fake-uri. 99% din chinezisme sunt cu asemenea probleme,cusaturi grosolane,urme de prenandez.Afara-i vopsit gardul,inauntru' ...
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #218 (permalink) | ||
"La multi ani" si voua ![]() Tocmai ce am revenit din concediu. NU ca vreau sa ma laud unde imi petrec eu concediile, dar chiar are legatura cu ceea ce s-a discutat mai sus. Asadar, am fost la Istanbul (pentru prima data). Iata cu ce impresii m-am intors: Marele bazar e plin de bluze, bluzisoare, camasi si pulovere Lacoste. Nu spun preturi ca imi sar in cap cei care vand asa ceva, dar credeti-am ca sunt mici. Banuiesc ca ati inteles ca nu vorbesc de produse originale. ![]() In reprezentante (deci acum vorbesc de produse originale), preturile sunt mai mici ca in reprezentantele de la noi (daca as zice ca sunt cam la fel cu preturile de le am eu pe site, ar fi lauda de sine) In rest, ce sa va mai spun? Spor la cumparaturi de bluze Lacoste originale cu 50 ron | ||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
La Fetesti este o fabrica de textile si face tricouri Lacoste cu etichete pe care scrie orice altceva,dar nu Romania.Materialul arata si se prezinta bine si se pare ca este adus de afara,calitatea cusaturilor lasa de dorit.Marfa se duce doar afara si se vinde.Sunt vandute ca originale afara banuiesc.Se vand totusi cele cu probleme la 10-12 ron bucata pt tricou sau bluzon.Am ajuns la concluzia ca ma imbrac cu ce am mai avut si materialul a fost ok pt ca nu prea mai diferentiezi calitatea la cat de bine sunt facute falsurile.Cu toate astea imi e sila de falsuri.Daca vreti ma duc sa fac ceva poze la magazinul firmei.
__________________ INTAI SA MERITI SI APOI SA VREI! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |