![]() |
| | #221 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
| ||
|
| | #224 (permalink) | ||
|
Daca topicul aduna posturi la misto sau diverse oferte de vanzare ....cu alte cuvinte nu se posteaza on topic! Ca sa spuneam asa..... sint nevoit sa inchid!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
topicul nu isi are rostul atata timp cat cei ce vand replici sustin sus si tare ca produsele sunt la fel, doar pretul difera. topicul nu isi are rostul atata timp cat cei ce cumpara replici nu posteaza parerile lor despre produse. Sau mai ales despre produsele cumparate de la cei de pe forum ideea este buna, insa rezultatele sunt slabe Parerea mea | ||
|
| | #226 (permalink) | ||
| Quote:
Pai eu am cumparat produse de pe forum,dar de un singur user in care am incercat odata si am mai cumparat de mai multe ori : dani2ingrid=Produse de calitate.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
mai fratilor stiti ce nu inteleg eu .... astia care vindeti originale la pret de fake ...sa zicem ca voi imi oferiti mie spre vanzare o pereche de adidasi care in reprezentanta costa 80euro ... bun ... voi ziceti uite tata astia sunt in magazin 80euro eu ti-i dau cu 50 ... poi asta inseamna ca sunt fake sa ca i-ai "ciordit" sau ai facut o afacere cu reprezentanta si ai cumparat 100 perechi si tia fac discount de cat ... 60% .... deci ma lamuriti si p mine cum faceti?? ca nu pot sa inteleg asa am si eu "prieteni" care dau cu .... prin alte tari si vand aici la nici juma de pret da pe ei ii inteleg ... so care ma lamureste ... mersi anticipat
| ||
|
| | #228 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
threadul nu isi are rostul e facut pentru cei ce nu au habar de haine si cu ce se mananca ele ...practic ii postam pe cei ce vand CHINA aici ? ca sa .....stie si cei ce nu stiu ? mi se pare o mare aberatie ....
__________________ Gant / Paul & shark / Lacoste / Timberland / levi's / Paul Smith / Tommy Hilfiger / LEE / Calvin klein | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
|
Si tu vinzi produse originale grandhigh? Vrei sa zici ca bluzele alea Paul Smith pe care le vinzi sunt originale? Mai bine nu mai puneai poze la cusaturi, daca intelegi ce vreau sa spun.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
|
am vazut multi pe aria asta cu preturi mai mari decat in magazin la produsele originale ... in afarma de brandurile care nu sunt pe piata noastra in malluri si prin oras... majoritatea vinde produse supra evaluate : gen adidasi puma,adidas care in magazine sunt la reducere si ii iei cu 170- 200 ron am gasit pe aici cu 250 ron ..220 ron... sfatul meu e sa mai verificati si magazinele
__________________ ๑۩ ۩๑ Click aici pt un mesaj pe Y!Messenger >>>>insa nu dati add ๑۩ ۩๑ Fav.Quote: " cred in basme si destin...insa vad paharul gol chiar si atunci cand este plin" | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
Quote:
1. eu vand produse originale la pret mai mic decat in reprezentante. De ce e pretul mai mic? Simplu: aduc produsele de afara, si nu le iau de la UNICUL importator din romania, care impune preturi imense. 2. am la unele produse preturi mai mari decat in reprezentanta. De ce? Pentru ca reprezentanta tocmai a facut o reducere de la 300 RON la 150, si instant nu mai au marimi intre 40-45 in stoc. Asa ca nu este un termen de comparatie. 3. NU ma urc in masina sa aduc produsele, ci le comand si mi se livreaza prin posta sau curier rapid, depinde de tara de unde le aduc. 4. toti adidasii ii vand in cutiile originale 5. adidasii puma au filigram (cine stie despre ce vorbesc, intelege la ce ma refer) 6. toate produsele sunt noi, cumparate de afara, in nici un caz furate astept eventualele contre la cele spuse de mine Last edited by lautuxxx; 03-03-2009 at 17:50.. | ||
|
| | #233 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
lautu eu te inteleg cand zici asta ca aduci din afara la preturi mai mici decat in romania asta o stiu din propria experienta ... mi-am luat adidasi din afara unde erau 50euro si in romania in reprezentanta erau 4,5 milioane ... eu zic de altceva omu zice asa ma am adidasi de la orice brand nu conteaza care pe site-ul oficial e 100euro iar eu ii dau la 60 ...dau un exemplu ... eu asta nu inteleg daca in afara germania italia etc in mag de acolo si site oficial au un pret tu cum de ii dai la aproape jumate .... ms
| ||
|
| | #234 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
adidas stan smith, au fost la intersport 150 ron. SUPER REDUCERE LA EI. Aveau pret chiar mai mic decat ii aduc eu din state. Nu incerc sa spun ca cei care folosesc termenii citati de tine mai sus, spun si adevarul. Eu nu stiu ce vand altii, de unde isi procura marfa, sau cat este de "originala" PS MADE IN CHINA poate sa fie un produs original, sau poate sa fie "chinezarie" de 2 bani. Se cunoaste diferenta intre ei. In general cei care vand "chinezarii" va expun o gama larga de adidasi si toti au acelasi pret. (in general va spun ca dureaza 7 zile sa-i aduca). Nu au cum adidasi Puma din gama CAT sa fie la aceasi bani cu nu stu ce modele de duzina, sau cu modele mult mai scumpe, gen Porsche Design, Shox. | ||
|
| | #235 (permalink) | ||
| Paul Smith P@TRYK...tu chiar te plictisesti ? daca da ...du te un pic mai in >>>>>> ( colo ) fake de Paul Smith aah ? am trait sa o aud si pe asta abtine te te rog dupa cum ziceam ...threadul asta aduce conflicte nu ii vad rostul pt ce e facut ? sa ne luam aici unul pe celalalt la bani marunti ?
__________________ Gant / Paul & shark / Lacoste / Timberland / levi's / Paul Smith / Tommy Hilfiger / LEE / Calvin klein | |||
|
| | #236 (permalink) | ||
| Quote:
Numai bine tuturor!
__________________ id mess: kluft_795 tel: 0726772322 Last edited by Nashul_Alex; 09-03-2009 at 22:53.. | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
|
Eu zic ca poti sa iti dai seama de un fake: materialul din care e facut,cusaturile. Replicile fidele se fac la firmele mari sau anumitor produse care s-au vand foarte foarte bine cum e Seria Cat de la Puma. Cred ca s-au facut sute de replici modele diferite. Cu putina atentie iti dai seama foarte usor daca e replica sau nu.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #238 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
| :) Quote: tu chiar nu ai activitate... ? iti palce tie sa rascolesti mortii din groapa ? mai sunt multi ca tine ? ce mor eu pe voi '' bagatorii de seama ''
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |