Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-03-2009, 01:00   #241 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

domnu' grandhigh85. ti s-a spus ca vinzi fake-uri, facaturi, etc. (ps, p&s, adicolor, bb, etc.)
accepta asta si treci mai departe.
...sau nu mai incerca sa ii iei pe altii de fraieri sau necunoscatori.

lotofthings is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2009, 01:47   #242 (permalink)
Registered User

Nu inteleg de ce tot comenteaza unii aiurea atata timp cat nu au vazut produsele decat in poze, este o diferenta intre fake-uri gen red dragon si fake-uri realizate foarte bine unde diferentele sunt minore, unii de pe site vand si haine originale dar cu defecte minore care nu se observa dar casele de productie nu le pot scoate la vanzare pe piata si le vand in Outlet-uri la preturi modice. Prima oara interesati-va de unde are omu hainele, de unde le aduce si dupaia puteti sa comentati despre unu sau despre altu. Tot ce pot sa spun e ca Grandhigh85 nu vinde fake-uri, am cumparat multe produse de la el si sunt de calitate. Si inca ceva, aproape toti care comentati aici aiurea aveti la vanzare la randu vostru tot niste fake-uri luate tot de aici si vandute mai departe...mai uitati-va peste niste site-uri de haine si dupaia sariti cu gura.

SorinBv20 is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2009, 14:23   #243 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by SorinBv20 View Post
este o diferenta intre fake-uri gen red dragon si fake-uri realizate foarte bine unde diferentele sunt minore
ai dreptate, exista diferente, insa exista o mare asemanare: SUNT FAKE-URI. Nu au treaba cu originalele

Quote:
unii de pe site vand si haine originale dar cu defecte minore care nu se observa dar casele de productie nu le pot scoate la vanzare pe piata si le vand in Outlet-uri la preturi modice
astea cu haine care au mici defecte, si de aia sunt asa ieftine, sunt povesti de adormit copii

Am vandut replici pana acum 1 an jumate. deci stiu ce inseamna replica. (adidasii in general se rup dupa 1-2 luni). La haine, se observa mici defecte, insa sunt departe de cele originale. Iar materialul, nu are nici o treaba cu cel original. Pai cand o sa fabrice turcii treninguri cu materiale ClimaCool? ClimaWarm? Clima365, NikeFit? DryFit? Au auzit ei ce e aia talpa AdiPrene? Au auzit probabil in timp ce o inscriptionau, insa ahabar nu au din cate zone distincte si cate materiale se face una. ei stiu ca talpa e dintr-o bucata, ca ei asa o toarna. Verificati sub talpica de la adidasi: in general este carton. Asta inseamna fake (dragonul rosu sau nu)

De asta am trecut pe produse originale: preturi mai mari = vanzari mai mici = clienti multumiti

Quote:
Prima oara interesati-va de unde are omu hainele, de unde le aduce si dupaia puteti sa comentati despre unu sau despre altu. Tot ce pot sa spun e ca Grandhigh85 nu vinde fake-uri, am cumparat multe produse de la el si sunt de calitate.
Poate sa spuna ca le aduce de unde are el chef, azi spune Italia, maine Germania. tu crezi ce vrei. Ti-a aratat vreodata o factura?, un aviz de insotire a marfii? Mia bine intreaba daca are viza de turcia de pasaport. La cum vorbesti, imi dau seama ca nici nu stii sa faci o diferenta intre un produs original sau replica

Quote:
Si inca ceva, aproape toti care comentati aici aiurea aveti la vanzare la randu vostru tot niste fake-uri luate tot de aici si vandute mai departe...mai uitati-va peste niste site-uri de haine si dupaia sariti cu gura.
NU va mai aruncati in afirmatii gratuite doar pentru a apara pe unul de la care intelegem ca ai cumparat. Sau mergi pe ideea "cum sa vanda ala replici? adica eu am cumparat replici de la el? nu cred frate!... BAAAA, sa stiti ca omu vinde originale, va spun eu, ca mi-a zis un prieten, care a auzit de la sora unui coleg"

Ca o concluzie:
oricum, eu nu vad ca e vinovat unu care vinde adidasi D&G cu 150 ron si recunoaste sau nu ca sunt vinilin din turcia, ci il invinovatesc pe cel care da banii aia. Ca si daca ii explici ca o sa i se rupa in 2-3 saptamani, el tot nu te asculta, ca doar cine mai e ca el cu adidasi D&G, ochelari versace, curea calvin k, etc

PS: nu stiu cine este Grandhigh85, nu stiu ce produse vinde, nu stiu daca vinde replici sau originals. Eu am atacat doar ideea in sine, nu o anume persoana

lautuxxx is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2009, 20:39   #244 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

auzi lautuxxx dar voi de ce va aruncati in afirmatii gratuite?sa va zic o chestie comentatori din spatele nick-urilor care sunteti,nu e nimeni obligat sa va arate voua acte,sa va demonstreze sau sa se justifice fatza de voi sau fatza de clienti.e o tara libera atat pentru mine ca vanzator cit si pentru client.daca vreau sa-i vand ii vand.nu e problema ta,a lui patrick,dani2ingrid etc.daca vrea sa cumpere o sa cumpere orice ati zice voi aici.in alta dezordine de idei clienti castigati pe cg mi-au devenit clienti si la primul magazin tip outlet pe care l-am deschis,in euromall pitesti.altii il asteapta pe cel de la brasov.vreti acte,facturi,proveniente?va astept la magazin.va pupa tata,plec sa incasez

mess id:razvancatalin82

summa is offline    Reply With Quote
Old 12-03-2009, 22:48   #245 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by summa View Post
auzi lautuxxx dar voi de ce va aruncati in afirmatii gratuite?sa va zic o chestie comentatori din spatele nick-urilor care sunteti,nu e nimeni obligat sa va arate voua acte,sa va demonstreze sau sa se justifice fatza de voi sau fatza de clienti.e o tara libera atat pentru mine ca vanzator cit si pentru client.daca vreau sa-i vand ii vand.nu e problema ta,a lui patrick,dani2ingrid etc.daca vrea sa cumpere o sa cumpere orice ati zice voi aici.in alta dezordine de idei clienti castigati pe cg mi-au devenit clienti si la primul magazin tip outlet pe care l-am deschis,in euromall pitesti.altii il asteapta pe cel de la brasov.vreti acte,facturi,proveniente?va astept la magazin.va pupa tata,plec sa incasez
sunt 2 variante:

1. ori vinzi produse originale in acel magazin si atunci nu inteleg de ce te-ai simtit tu atacat de cele spuse de mine

2. ori vinzi replici si e mare lucru sa recunosti ca vinzi replici intr-un magazin din mall.

nu am zis eu ca trebuie sa imi arati tu sau altu acte de provenienta a marfii, pentru ca nici eu nu arat. E treaba mea de unde o aduc, insa un client de-al meu nu poate sa bage mana in foc ca eu aduc marfa din Africa de Sud sau din Noua Zeelanda.

Old 12-03-2009, 23:53   #246 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

ne-am contrat mai demult dar se pare ca ai uitat ideea sta in felul urmator:tu cu un singur client vorbesti de ceilalti care eu feedbackuri mult mai multe.nu ti se pare ciudat?bafta la vanzare

Old 13-03-2009, 02:53   #247 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

daca vinzi fake-uri in mall-urile alea de zici tu, sigur nu ai viata lunga.
ori te calca garda ori te calca niste baieti pe care ii fraieresti.

altfel, locul tau este in mall-urile de tip: red dragon, idm si europa.
dar e foarte posibil sa bati si campii.

lotofthings is offline    Reply With Quote
Old 13-03-2009, 03:59   #248 (permalink)
Registered User

aRlecKin's Avatar

Vorba lui grandhigh85 , topicul nu isi are rostul.Sunt foarte multe persoane pe acest forum care vand haine 'originale' si care nu au intrat sa isi dea cu parerea fata de altii care dau dovada de foarte mult profesionalism in ceea ce inseamna 'originalitate' .Lautuxx frate..sincer..eu nu stiu ce produse originale vinzi tu, si prea putin ma intereseaza..dar am vazut ..ca esti profesor..in ceea ce inseamna 'original'.Ti se pare...ca hanoracele alea..pe care le vinzi tu..numite Eastbay..si facute de Eastbay[sau de cine sunt facute]..sunt originale?Asa consideri tu?Eu nu prea cred.Sa zicem ca firma de gogosi de la unirii..o sa produca in viitor ..pe langa gogosi..si hanorace 'Gogoasa infuriata'.Tu le-ai considera 'originale' nu?Diferenta .e ...ca eastbay comercializeaza haine..si magazinul de gogosi..gogosi ...mmm..dar ceea ce au in comun..e ca produc haine.Si sincer acum...bine ca doar ti-ai promovat site-ul..aici pe forum si nu ai bagat si produse la vanzare..ca dadeai dovada ..de o nesimtire.....Din cate stiu..pe acest forum..si nu numai...vinzi produse la un pret mai mic decat cel din magazin. Nu?[In fine..fiecare cu preturile si produsele lui] Cat despre produsele nike cumparate din Turcia..hmzzz..nu toate sunt fake'uri..domnule lautuxx.Din cate stiu...Turcia are licenta sa produca nike.[la fel si Italia] Am gasit in f.multe reprezentante nike din Romania..si din Italia...tricouri facute la turci si pe f.multe site-uri care comercializeaza produse originale.[footcenter.fr , kit..com] dar asta nu inseamna ca sunt fake.
Pan' la urma..eu tot nu am inteles...nu inteleg..si nu o sa inteleg ce inseamna cuvantul 'original' .Eu zic ..ca cine stie sa se imbrace..isi da seama ce este un fake sau o replica si un 'original' cum ii ziceti voi Este o mare diferenta...asa ca ...se observa.

aRlecKin is offline    Reply With Quote
Old 13-03-2009, 10:12   #249 (permalink)
Registered User

Quote:
ne-am contrat mai demult dar se pare ca ai uitat ideea sta in felul urmator:tu cu un singur client vorbesti de ceilalti care eu feedbackuri mult mai multe.nu ti se pare ciudat?bafta la vanzare
vezi ca am discutat acum ceva timp de faptul ca nu mai vand nimic pe acest forum. am site si vand de acolo (am destule feedbackuri afisate pe site... peste 200 daca nu ma insel). legat de numarul tau de feedbackuri, ce mare e ... aproape 10 ...glumesc

bafta la vanzari (orice ai vinde tu)

Old 13-03-2009, 10:34   #250 (permalink)
Registered User

@aRlecKin

Nike produce inclusiv in Romania. Nike produce si in Turcia. Nike produce in principal in tarile asiatice. Una este sa spui ca sunt produse ORIGINALE Made in Turcia, alta e sa spui ca sunt REPLICI Made in Turcia. Intelege ca am vandut REPLICI, si stiu f bine ce material au in ele.

Quote:
Originally Posted by aRlecKin View Post
Eu zic ..ca cine stie sa se imbrace..isi da seama ce este un fake sau o replica si un 'original' cum ii ziceti voi Este o mare diferenta...asa ca ...se observa.
pai nu mai inteleg, tu spui ca e o mare diferenta, altii spun ca nu sunt diferente, sau ca sunt produse originale cu mici defecte. mergeti si voi toti pe aceeasi idee, ca nu mai intelegem

Si eu am spus ca sunt mari diferente, dar asa ne place noua sa ne contrazicem unii pe altii

Last edited by lautuxxx; 13-03-2009 at 12:25..

Old 13-03-2009, 12:23   #251 (permalink)
Registered User

aRlecKin's Avatar

M-am referit ca in general..este o mare diferenta intre un fake si un original.Nu am stat sa analizez toate defectele..sau toate diferentele dintre ele.

aRlecKin is offline    Reply With Quote
Old 13-03-2009, 15:40   #252 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

@lotofthings

mori de nervi ca si-a deshis summa bussiness legal?nu vand fake-uri si chiar de-ar fi asa,sa ma calce niste baieti?te crezi in '97 la disco calise?apropo
de batut campii daca mi-ar fi pasat mai mult de tine ti-as fi trimis un certificat constatator cu firma,asociatii si punctele de lucru.dar nu-mi pasa,esti doar un nick enervant care comenteaza peste masura.succese

@laututxxx

nu m-am dat exemplu pe mine ci pe grandhigh care are vreo 38 de feedbackuri daca nu ma insel.oricum ce ai tu pe site acolo nu poate fi garantat,recunoaste.si ca idee 9 nu sunt multe,dar sunt mai multe decat 1 si ca incheiere,daca ai site-ul tau si nu-ti pasa sa vinzi aici de ce iti faci atata reclama?veniti sa vedeti,cine nu ma crede,etc.nu mai fiti ipocriti ca asta va atrage mai mult oprobiul clientilor in loc sa va mareasca vanzarile.ciao

Old 13-03-2009, 16:30   #253 (permalink)
Registered User

Quote:
nu m-am dat exemplu pe mine ci pe grandhigh care are vreo 38 de feedbackuri daca nu ma insel.oricum ce ai tu pe site acolo nu poate fi garantat,recunoaste.si ca idee 9 nu sunt multe,dar sunt mai multe decat 1 si ca incheiere,daca ai site-ul tau si nu-ti pasa sa vinzi aici de ce iti faci atata reclama?veniti sa vedeti,cine nu ma crede,etc.nu mai fiti ipocriti ca asta va atrage mai mult oprobiul clientilor in loc sa va mareasca vanzarile.ciao
eu am cam ramas fara comentarii, ca asa cum spune si summa, recunosc ca nu pot garanta marfa adusa de mine. Stau si ma intreb daca ar avea vreun rost. Si asa cei de pe forum nu o pot vedea, ca eu nu mai imi afisez produsele de ceva timp aici. Mai bine pe site ca e mai sanator

Asa ca nu pot decat sa va urez spor la cumparaturi de D&G, Versace, Calvin si alte astfel de produse... originale.

Old 01-04-2009, 13:27   #254 (permalink)
Nick anterior: Volcanos

Cypher's Avatar

E aici pe forum un baiat care vine niste blugi cica Gianni Versace Vand Blugi Gianni Versace Couture

Ce ziceti?

ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Cypher is offline    Reply With Quote
Old 07-04-2009, 13:53   #255 (permalink)
Registered User

b0gd4n_e1's Avatar

Cum ne putem da seama daca un parfum este de calitate, original?

b0gd4n_e1 is offline    Reply With Quote
Old 07-04-2009, 19:46   #256 (permalink)
Registered User

SALUT!!! Care ma ajuta cu niste situri de unde unde pot cumpara fakuri de calitate la preturi bune nu pentru mine am niste prieteni si nu o sa le vanda aici...ms

david23091980 is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2009, 17:41   #257 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

esti tare frate...si eu caut 2 t*a*r*f*e,dar pentru niste prieteni,promit ca nu le bag la produs )

Old 27-04-2009, 17:58   #258 (permalink)
Registered User

Quote:
...dar pentru niste prieteni
pune-ma si pe mine pe lista ta de prieteni...

Old 27-04-2009, 18:33   #259 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

ti-am dat add

Old 05-05-2009, 02:15   #260 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: Bucharest●●●Yeahhh buddy!●●●Lightweight baby!●●●Ain't nuthin' but' a peanut!●●●
Alt tepar, vinde ceasuri chinezesti pe care scrie "GFF" sub pretextul ca sunt Gianfranco Ferre originale: Ceasuri Gianfranco Ferre

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Thread Tools

Posting Rules