Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-05-2009, 00:00   #261 (permalink)
repent you all!

danone's Avatar

P@TRYK ai primit cartonasul galben pentru ca ai afectat imaginea userului MadalinX fara a aduce dovezi reale. in mod normal o astfel de atitudine ar fi meritat ban insa beneficiezi de clementa de la miezul noptii.

detalii aici

danone is offline    Reply With Quote
Old 07-05-2009, 00:12   #262 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

si macar de-ar fi singurul...multi sufera de scenarita pe aici

mess id:razvancatalin82

summa is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2009, 01:15   #263 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: Bucharest●●●Yeahhh buddy!●●●Lightweight baby!●●●Ain't nuthin' but' a peanut!●●●
Quote:
Originally Posted by djvirusz View Post
P@TRYK ai primit cartonasul galben pentru ca ai afectat imaginea userului MadalinX fara a aduce dovezi reale. in mod normal o astfel de atitudine ar fi meritat ban insa beneficiezi de clementa de la miezul noptii.

detalii aici
Pentru chestia asta iti trimit report direct la admini. Ai inceput moderarea cu stangul daca incurajezi tzeparii care vand facaturi drept originale.
Daca macar o data in viata ta auzeai de Gianfranco Ferre, care vinde o pereche de CHILOTZI cu peste 50 de euro....iti dadeai seama ca TABLA aia de ceas nu are cum sa fie original, oricum ai report la admini: Moderarea la Publicitate

Last edited by P@TRYK; 08-05-2009 at 01:55..

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 08-05-2009, 02:06   #264 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

incurajeaza LIBERTATEA...cu ce te deranjeaza pe tine ca vinde omul fake-uri?nu vrei,nu cumperi.prea va credeti toti justitiari...

Old 08-05-2009, 03:21   #265 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: Bucharest●●●Yeahhh buddy!●●●Lightweight baby!●●●Ain't nuthin' but' a peanut!●●●
Nu ma deranjeaza ca vinde fake-uri, ma deranjeaza ca le da drept ORIGINALE. Acum ma intelegi?
Tot respectul pentru cei care vand replici si mentioneaza REPLICA in titlu sau anunt, nu am nimic cu acestia, dar ma enerveaza cei care incearca sa NE prosteasca pe fatza!

Uite, eu te respect pe tine care vindeai curelele alea la 100ron, era absolut logic ca nu aveai cum sa dai curea Cartier ORIGINALA la 100ron...si ai precizat din start ca e replica. Chiar daca sunt replici, curelele sunt de o calitate extraordinara si merita toti banii, DAR asa este normal - sa precizezi ca NU sunt originale - ADICA SA NU INCERCI SA TZEPUIESTI OMUL(cum incearca sa faca baiatul de mai sus cu ceasurile GFF dandu-le drept originale).

Old 11-05-2009, 18:54   #266 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by P@TRYK View Post
Nu ma deranjeaza ca vinde fake-uri, ma deranjeaza ca le da drept ORIGINALE. Acum ma intelegi?
Tot respectul pentru cei care vand replici si mentioneaza REPLICA in titlu sau anunt, nu am nimic cu acestia, dar ma enerveaza cei care incearca sa NE prosteasca pe fatza!
uite de asta nu ma mai omor eu sa imi postez anunturi pe forum.

"domnule" "AIWA" , macar de ati face sa cred ca nu mi-am pierdut timpul degeaba cu mesajele anterioare (am postat cateva reguli pentru cei mai putin cunoscatori in ceea ce priveste produse din gama celor vandute de noi: adidasi, treninguri, tricouri.)

Retineti ca aceste recomandari se adreseaza oricarui cumparator, si NU in special sa ne atragem clienti, pentru ca noi nu mai avem anunturi postate aici pe forum.

lautuxxx is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2009, 00:37   #267 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Iar s-a stricat treaba ......iar ati inceput sa cautati pricina si necazuri)Cred ca asa o sa o tineti pana in septembrie cand incepe iar treaba.....Parerea mea

pian is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2009, 01:41   #268 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

ce ma distrez...nu zic mai mult ca iar o sa ziceti ca aberez,ca nu stiu ce.atat doar,ma distrez

Old 17-05-2009, 16:19   #269 (permalink)
Registered User

aRlecKin's Avatar

Uitati-va la asta in topic Adidasi/Haine/Accesorii . Omu' zice ca ce vinde el..sunt replici..nu fake'uri =)) ....................Dupa cum spunea USellFakeItems in primul post al topicului.

aRlecKin is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2009, 01:43   #270 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

asa si...omul e cinstit.si asta va deranjeaza?iti convine cumperi,nu-ti convine,treci mai departe.

Old 18-05-2009, 12:54   #271 (permalink)
Registered User

aRlecKin's Avatar

Cand ai zis ca omul e cinstit..la ce te-ai referit ? Ca a zis singur ca vinde replici ? Eu am postat aici inainte sa zica el in al 3-lea post ca vinde replici.

aRlecKin is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2009, 13:09   #272 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

pai daca nu l-a intrebat nimeni

Old 18-05-2009, 23:49   #273 (permalink)
Registered User

sh0ck3d's Avatar

Daca tot s-a vorbit si despre asta , stie cineva o adresa de contact ptr chinezul care detine catalogul Nike.Jordans.Af1 ( Picasa Web Albums - Adidas.Gucci.D&G.... ) ?
Am vazut niste chestii care imi fac cu ochiul , la un pret bun ( nu cel oferit de intermediarii de pe aici de pe forum care isi pun +50-100% )

sh0ck3d is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2009, 00:16   #274 (permalink)
Registered User

summa's Avatar

inseamna ca ai relatii la vama din bacau

Old 21-05-2009, 16:37   #275 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by aRlecKin View Post
Uitati-va la asta in topic Adidasi/Haine/Accesorii . Omu' zice ca ce vinde el..sunt replici..nu fake'uri =)) ....................Dupa cum spunea USellFakeItems in primul post al topicului.
dapai fake= imitatie de calitate proasta gen adibas, pama, etc
si replica= copie aproape identica cu originalul

cherquem is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2009, 00:45   #276 (permalink)
Registered User

lotofthings's Avatar

produsele replica sunt fake-uri, punct. li se mai spune replica pt ca fake suna urat.
fake-urile le poti categorisi mai apoi in grosolane sau ceva mai reusite. calitatea oricum este indoielnica.
p. s. exceptie fac produsele replica facute de brandul original la unele articole ( exemplu: tricouri fotbal, mingi, etc).

lotofthings is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2009, 14:55   #277 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Iar s-a umplut forumu de facaturi oribile, zeci de threaduri deschise cu aceiasi marfa...si moderatoru' lu' peste nu face nimic, ii intreaba pe tzepari daca sunt originale...)))

Old 29-05-2009, 03:09   #278 (permalink)
Registered User

floppy2001's Avatar

salut si eu topicul, chiar daca l-am vazut cam tarziu! in calitate de pers ce aduce de mai bine de 7 ani lucruri ORIGINALE din state nu poate decat sa ma bucure aceasta initiativa!

am ajuns sa traim intr-o lume in care diferenta dintre un fake/replica si un lucru original este foarte mica (de multe ori insesizabila..).
chiar zilele trecute vorbeam cu un prieten despre noua moda (printre altele) POLO RALPH LAUREN adoptata de toti baietasii din bucuresti. n-am nimic cu cei care se duc si dau 500 ron pe un astfel de tricou in magazin, sau cu cei care si-l comanda, cei drept la un pret mai mic, de pe net. insa nu-i suport pe cei care incurajeaza fake-urile si pe bijnitarii ce le aduc din "kina" la preturi mizere si le vand apoi sub pretul pietei. sunt pers ce se bucura probabil ca au economisit cateva sute de mii insa nu fac decat sa ingrase burti deja ingrasate.. nu-i poti acuza insa direct pe cei care vand, chiar si sub pretextul ca-s originale, deoarece nu e prost ala care da, e prost ala care ia!

daca n-ar avea clienti astfel de basauri n-ar rezista pe piata, asa ca va recomand, chiar si acum in situatie de "criza" finainciara sa cumparati lucruri originale din reprezentante sau sa va comandati de pe site-uri ce vand lucruri originale si care trimit in romania (chiar si singuri ca nu e mare filosofie)!

eu unul am ajuns la mentalitatea la care nu pot sa pun o chifeta de tricou pe mine, nu pentru ca as risca sa fiu detectat in public si sa ma fac de cacat, ci pentru ca pur si simplu nu ma simt impacat cu situatia de a purta un fake!
in plus n-as putea sa vand niciodata un lucru in privinta caruia as avea dubii daca este sau nu original.. mai bine l-as da de pomana unui sarac! pot sa ma consider norocos ca n-am fost pus in situatia asta pana acum si ca am lucrat numai cu site-uri serioase ce nu s-ar preta in a vinde replici sau fake-uri!

floppy2001 is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2009, 19:17   #279 (permalink)
Registered User

pian's Avatar

Quote:
Originally Posted by floppy2001 View Post
salut si eu topicul, chiar daca l-am vazut cam tarziu! in calitate de pers ce aduce de mai bine de 7 ani lucruri ORIGINALE din state nu poate decat sa ma bucure aceasta initiativa!

am ajuns sa traim intr-o lume in care diferenta dintre un fake/replica si un lucru original este foarte mica (de multe ori insesizabila..).
chiar zilele trecute vorbeam cu un prieten despre noua moda (printre altele) POLO RALPH LAUREN adoptata de toti baietasii din bucuresti. n-am nimic cu cei care se duc si dau 500 ron pe un astfel de tricou in magazin, sau cu cei care si-l comanda, cei drept la un pret mai mic, de pe net. insa nu-i suport pe cei care incurajeaza fake-urile si pe bijnitarii ce le aduc din "kina" la preturi mizere si le vand apoi sub pretul pietei. sunt pers ce se bucura probabil ca au economisit cateva sute de mii insa nu fac decat sa ingrase burti deja ingrasate.. nu-i poti acuza insa direct pe cei care vand, chiar si sub pretextul ca-s originale, deoarece nu e prost ala care da, e prost ala care ia!

daca n-ar avea clienti astfel de basauri n-ar rezista pe piata, asa ca va recomand, chiar si acum in situatie de "criza" finainciara sa cumparati lucruri originale din reprezentante sau sa va comandati de pe site-uri ce vand lucruri originale si care trimit in romania (chiar si singuri ca nu e mare filosofie)!

eu unul am ajuns la mentalitatea la care nu pot sa pun o chifeta de tricou pe mine, nu pentru ca as risca sa fiu detectat in public si sa ma fac de cacat, ci pentru ca pur si simplu nu ma simt impacat cu situatia de a purta un fake!
in plus n-as putea sa vand niciodata un lucru in privinta caruia as avea dubii daca este sau nu original.. mai bine l-as da de pomana unui sarac! pot sa ma consider norocos ca n-am fost pus in situatia asta pana acum si ca am lucrat numai cu site-uri serioase ce nu s-ar preta in a vinde replici sau fake-uri!

))) Esti ok DAR nu cumva te-ai bagat si u in seama ptr putina reclama????........ca vb aia topicul asta este STyKY )).

LA cum ai vb mi-am dat seama ca vrei sa-ti faci reclama......Acum nu stiu...decat adminii pot verifica ce ai zis u si ce ai trecut in SEMNATURA......

pian is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2009, 19:30   #280 (permalink)
Registered User

Bermude si tricouri de firma !

va rog sa verificati autenticitatea produselor de pe thehood.ro
personal mie greu sa cred ca produsele de pe siteul thehood.ro, pe care exista marfa gen Lacoste, Coogi, Bape, Vokal, Evisu etc se vand la un pret asa mic( fara a fi purtate sau ceva), si arata ca niste replici grosolane. As vrea sa fiu lamurit cu privire la aceste produse. El sustine ca sunt dintr-un depozit hip hop din Germania. Mie foarte greu sa cred ca la 250lei Nike Air Force One se pot vinde, si sa faca si el un profit din asta. Imi este foarte greu. Personal cred ca pe marfa scrie TURCIA cu nerusinare.

cherquem is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Publicitate > Încălţăminte, haine, articole sportive

Thread Tools

Posting Rules